Jakie kosmetyki do masażu antycellulitowego ?
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
Jakie kosmetyki do masażu antycellulitowego ?
Jakie kosmetyki polecacie do masażu antycellulitowego?
Czy ktoś z Państwa używał oliwki antycellulitowej firmy Ziaja ?
Jeśli tak, jakie macie doświadczenia w tym względzie? Czy jest skuteczna?
Proszę o opinie i o ewentualne wskazówki co do stosowanych kosmetyków.
Pozdrawiam serdecznie.
Jeśli tak, jakie macie doświadczenia w tym względzie? Czy jest skuteczna?
Proszę o opinie i o ewentualne wskazówki co do stosowanych kosmetyków.
Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 10:18 przez smok, łącznie zmieniany 1 raz.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: Jakie kosmetyki do masażu antycellulitowego ?
Ładnie pachnie. Ogólnie do cellulitu polecam banki chińskie.smok pisze:Jakie kosmetyki polecacie do masażu antycellulitowego?
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
sa kremy z cynamonem, ale przy czestym uzyciu obciazaja nerki i moga je uszkodzic.
sa tez z ostra papryka czerwona (capsicin) - silnie rozgrzewaja i nie powinno sie uzywac wieczorem, przed spaniem. Rowniez dlatego trzeba uzywac rekawiczek lateksowych, bo dlonie beda nieprzyjemnie piekly przez kilka godzin. Nie maja zapachu, ale osoby wrazliwe moze wiercic w nosie, wtedy trzeba uchylic okno.
sa tez z ostra papryka czerwona (capsicin) - silnie rozgrzewaja i nie powinno sie uzywac wieczorem, przed spaniem. Rowniez dlatego trzeba uzywac rekawiczek lateksowych, bo dlonie beda nieprzyjemnie piekly przez kilka godzin. Nie maja zapachu, ale osoby wrazliwe moze wiercic w nosie, wtedy trzeba uchylic okno.
ogolnie nie jestem zwolennikiem takich masazy. jak napisal wczesniej kolega, glownie masaz i cwiczenia, ale... osobiscie zauwazylem roznice w efektach przy uzyciu roznych kosmetykow. moze nie byly to jakies dlugie doswiadczenia, lecz zdecydowanie polecam krem Thalgo - Thalgomince LC24 (albo jakos tak
uwazam, ze jednak jakis wplyw ma 
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
zaprzeczasz sobierorzo pisze:ogolnie nie jestem zwolennikiem takich masazy. jak napisal wczesniej kolega, glownie masaz ... zdecydowanie polecam krem ...
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
moze cos z tego "Domowe sposoby na cellulit - kawa, masaż, bluszcz, aloes" http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=1196 przyda sie tez w gabinecie
olejek
witam,
stosuje olejek antycellulitowy Ziaja do masażu antycellulitowego. Konsystencja jest ok no i tani:-). Czy on wpływa dobrze to nie wiem, ale na pewno moje masaże tak:-)
stosuje olejek antycellulitowy Ziaja do masażu antycellulitowego. Konsystencja jest ok no i tani:-). Czy on wpływa dobrze to nie wiem, ale na pewno moje masaże tak:-)
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
co dobrego zawiera ten olejek?
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
"HIT czy KIT? Wybieramy preparat antycellulitowy - WYNIKI"
http://www.zeberka.pl/art.php?id=13789&b=1
1. eveline, serum wyszczuplajaco-ujedrniajace
2. vichy cellu destock
3. ziaja serum drenujace, odbudowa skory
w komentarzach dodane inne/dodatkowe sposoby na cellulit: sport, rolletic, wegetarianska dieta, zaprzestanie palenia, unikanie napojow gazowanych, fast-foodow
http://www.zeberka.pl/art.php?id=13789&b=1
1. eveline, serum wyszczuplajaco-ujedrniajace
2. vichy cellu destock
3. ziaja serum drenujace, odbudowa skory
w komentarzach dodane inne/dodatkowe sposoby na cellulit: sport, rolletic, wegetarianska dieta, zaprzestanie palenia, unikanie napojow gazowanych, fast-foodow
Ostatnio zmieniony 2013-05-22, 09:25 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
czyzby bylo na capsicinie i rozgrzewalo i swedzilo skore i dlatego problem ze spaniem?
Ostatnio zmieniony 2011-07-28, 23:29 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 2 razy.