Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Siema Maciek ;)
jurus211

Post autor: jurus211 »

Hej mam na imię Jarek właśnie ukończyłem w tym roku Medyczne Studium Zawodowe w Biłgoraju TM gdzie jestem zadowolony z tej szkoły pod względem kadry pedagogicznej i no wiele godzin praktyk po wielu placówkach i też jestem po egzaminie jak wiele pewnie tutaj osób po tym co czytałem w sumie już się nie mogę doczekać wyników które zapewne ukażą się w sierpniu niestety trzymają w napięciu hehehe bo teraz bez dyplomu ani rusz same świadectwo nie wystarczy w tym roku bo nie ma na nim jaki kierunek się ukończyło tylko liczy się jako przepustka do przystąpienia egzaminu. A apropo egzaminu teoretycznego to nie wiem trochę byłem zdziwiony pytaniem co do masażu klasycznego odchudzającego gdzie nam wpajają wykładowcy z wieloletnim stażem że nie ma czegoś takiego jak masaż odchudzający nie wiem kto to wymyśla z góry takie ciekawe pytania heheh ale pozdrawiam tą osobę :)

[ Dodano: 2011-07-04, 22:54 ]
poprawka "no i wiele godzin praktyk..." heheh
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Witaj na forum ;) Życzę powodzenia aby wyniki były pozytywne ;)
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

jurus211 pisze:Hej mam na imię Jarek właśnie ukończyłem w tym roku Medyczne Studium Zawodowe w Biłgoraju TM gdzie jestem zadowolony z tej szkoły pod względem kadry pedagogicznej i no wiele godzin praktyk po wielu placówkach i też jestem po egzaminie jak wiele pewnie tutaj osób po tym co czytałem w sumie już się nie mogę doczekać wyników które zapewne ukażą się w sierpniu niestety trzymają w napięciu hehehe bo teraz bez dyplomu ani rusz same świadectwo nie wystarczy w tym roku bo nie ma na nim jaki kierunek się ukończyło tylko liczy się jako przepustka do przystąpienia egzaminu. A apropo egzaminu teoretycznego to nie wiem trochę byłem zdziwiony pytaniem co do masażu klasycznego odchudzającego gdzie nam wpajają wykładowcy z wieloletnim stażem że nie ma czegoś takiego jak masaż odchudzający nie wiem kto to wymyśla z góry takie ciekawe pytania heheh ale pozdrawiam tą osobę
2 zdania.

na egzaminie pewnie nie punktuja ujemnie brak znakow przystankowych, ale jesli nie rozumieja 7 linijkowego zdania, to go nie zalicza jako odpowiedzi.

sie ma
jurus211

Sprostowanie. To wynika z tego iż brak znaków przystankowych nabyłem z komunikatorów typu gg szybkie pisanie i skrótowe. Na szczęście nie posiadam tego nawyku pisząc na kartce. Widzę polonistę tu mamy a nie masażystę hehe
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

nie polonista, niby mozna zrozumiec twoj tekst, ale sie ciezko czyta. Uzywajac znakow przystankowych mogles zawrzec ta sama tresc, ale z mniejsza iloscia wyrazow. Tak, to wyglada na slowotok
jurus211

No niestety tak to jest u mnie, że jak pisze na klawiaturze to wyłącza mi się to hehe
Rubiini

Post autor: Rubiini »

Dobrze, że nie piszesz bez spacji xD Tak to jeszcze ujdzie..
Btw, witaj na forum :)
angrius

Post autor: angrius »

Witam :) mam nadzieję że forum to okaże się przydatne w wielu kwestiach:) pozdrawiam wszystkich masujących :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Witaj ;)
Kerazan
Kontakt:

Post autor: Kerazan »

Witam wszystkich serdecznie :) Ciekawe forum...warto tu pobyć przez dłuższy czas :)
Pozdrawiam
Arek
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Witamy na forum ;)
wikidajlo

Post autor: wikidajlo »

witam serdecznie wszystkich- jestem fizjoterapeutą i miło mi poznać wielu nowych kolegów interesujących się masażem (i koleżanki rzecz jasna)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Witaj na forum ;)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

witaj ;) nie ma to jak od razu wstawić link strony w podpisie aby się pozycjonowała co ? dwa posty się napisze i potem cisza ;) muszę pomyśleć i chyba wyłączyć podpisy żeby forum nie obciążało ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”