Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Hej mam na imię Jarek właśnie ukończyłem w tym roku Medyczne Studium Zawodowe w Biłgoraju TM gdzie jestem zadowolony z tej szkoły pod względem kadry pedagogicznej i no wiele godzin praktyk po wielu placówkach i też jestem po egzaminie jak wiele pewnie tutaj osób po tym co czytałem w sumie już się nie mogę doczekać wyników które zapewne ukażą się w sierpniu niestety trzymają w napięciu hehehe bo teraz bez dyplomu ani rusz same świadectwo nie wystarczy w tym roku bo nie ma na nim jaki kierunek się ukończyło tylko liczy się jako przepustka do przystąpienia egzaminu. A apropo egzaminu teoretycznego to nie wiem trochę byłem zdziwiony pytaniem co do masażu klasycznego odchudzającego gdzie nam wpajają wykładowcy z wieloletnim stażem że nie ma czegoś takiego jak masaż odchudzający nie wiem kto to wymyśla z góry takie ciekawe pytania heheh ale pozdrawiam tą osobę
[ Dodano: 2011-07-04, 22:54 ]
poprawka "no i wiele godzin praktyk..." heheh
[ Dodano: 2011-07-04, 22:54 ]
poprawka "no i wiele godzin praktyk..." heheh
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
2 zdania.jurus211 pisze:Hej mam na imię Jarek właśnie ukończyłem w tym roku Medyczne Studium Zawodowe w Biłgoraju TM gdzie jestem zadowolony z tej szkoły pod względem kadry pedagogicznej i no wiele godzin praktyk po wielu placówkach i też jestem po egzaminie jak wiele pewnie tutaj osób po tym co czytałem w sumie już się nie mogę doczekać wyników które zapewne ukażą się w sierpniu niestety trzymają w napięciu hehehe bo teraz bez dyplomu ani rusz same świadectwo nie wystarczy w tym roku bo nie ma na nim jaki kierunek się ukończyło tylko liczy się jako przepustka do przystąpienia egzaminu. A apropo egzaminu teoretycznego to nie wiem trochę byłem zdziwiony pytaniem co do masażu klasycznego odchudzającego gdzie nam wpajają wykładowcy z wieloletnim stażem że nie ma czegoś takiego jak masaż odchudzający nie wiem kto to wymyśla z góry takie ciekawe pytania heheh ale pozdrawiam tą osobę
na egzaminie pewnie nie punktuja ujemnie brak znakow przystankowych, ale jesli nie rozumieja 7 linijkowego zdania, to go nie zalicza jako odpowiedzi.
sie ma
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
nie polonista, niby mozna zrozumiec twoj tekst, ale sie ciezko czyta. Uzywajac znakow przystankowych mogles zawrzec ta sama tresc, ale z mniejsza iloscia wyrazow. Tak, to wyglada na slowotok
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt: