Najlepszy masaż?

W tym miejscu zapraszamy do dyskusji na temat artykułów pojawiających się w serwisie e-masaz.pl.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Najlepszy masaż?

Post autor: administrator »

Najlepszy wybór masażu będzie zależeć od twojego stan umysłu i stanu organizmu. Musisz zerknąć na ciało i zobaczyć co ci ono mówi i jaką cześć ciała trzeba poddać zabiegowi. A może potrzebujesz czasu na relaks. Gabinety, salony masażu oferują rożne produkty i usługi. Warto się rozejrzeć aby zobaczyć która oferta najbardziej będzie tobie odpowiadać oraz będzie dostosowana do twoich potrzeb.

Najczęstsze oferowane masaże w gabinetach, salonach masażu...

To tylko fragmenty artykułu. Tutaj cały artykuł pt: Najlepszy masaż?
Ostatnio zmieniony 2012-11-21, 20:22 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
massagewarsaw
Kontakt:

kurs masaz tajski

Post autor: massagewarsaw »

cos niewiele ich wymienionych (klasyczny, relaksacyjny, odchudzajacy) - nie ma w czym wybierac.

pomasuje sie wiec sam (samomasaz), a potem moze moj kot wskoczy mi na kolana i zrobi masaz brzucha
Ostatnio zmieniony 2010-08-26, 15:29 przez massagewarsaw, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Re: kurs masaz tajski

Post autor: administrator »

massagewarsaw pisze:cos niewiele ich wymieniobych (klasyczny, relaksacyjny, odchudzajacy) - nie ma w czym wybierac.

pomasuje sie wiec sam (samomasaz), a potem moze moj kot wskoczy mi na kolana i zrobi masaz brzucha
Fakt trochę mało ale to są główne masaże o jakie klienci pytają. Fakt jest o wiele więcej masażu które można zobaczyć tutaj: Rodzaje masażu
Macix

Re: Najlepszy masaż?

Post autor: Macix »

e-Masaz.pl pisze:Najlepszy wybór masażu będzie zależeć od twojego stan umysłu i stanu organizmu. Musisz zerknąć na ciało i zobaczyć co ci ono mówi i jaką cześć ciała trzeba poddać zabiegowi. A może potrzebujesz czasu na relaks. Gabinety, salony masażu oferują rożne produkty i usługi. Warto się rozejrzeć aby zobaczyć która oferta najbardziej będzie tobie odpowiadać oraz będzie dostosowana do twoich potrzeb.

Najczęstsze oferowane masaże w gabinetach, salonach masażu...

To tylko fragmenty artykułu. Tutaj cały artykuł pt: Najlepszy masaż?
Ja mino wszystko twierdze ze to masażysta powinien po krótkim wywiadzie stwierdzić i zaproponować pacjentowi odpowiednią metodę postępowania wybór mały do tego zapominamy o metodach specjalnych . A co do masażu odchudzającego to moim zdaniem odchudza on ale tylko masażystę bez ćwiczeń i diety nie ma opcji żeby były wymierne efekty masaż tylko pomoże w całym procesie ale gra drugorzędną role .
Piotrek Medic
Kontakt:

Post autor: Piotrek Medic »

Macix pisze:Ja mino wszystko twierdze ze to masażysta powinien po krótkim wywiadzie stwierdzić i zaproponować pacjentowi odpowiednią metodę postępowania wybór mały do tego zapominamy o metodach specjalnych . A co do masażu odchudzającego to moim zdaniem odchudza on ale tylko masażystę bez ćwiczeń i diety nie ma opcji żeby były wymierne efekty masaż tylko pomoże w całym procesie ale gra drugorzędną role .
w 100% zgadzam się co potwierdziłem poprzednim artykułem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Artykuły o masażu, masażach”