Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
siemek misiek
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Witam.
W 2009 zapisałam sie do szkoły policealnej na TM. Dlaczego akurat TM? hmm... szczerze nie wiem
szukałam kierunku który w jakimś stopniu mógłby mnie zainteresować.
Po 2 latach już wiem że był to BARDZO dobry wybór. Nie sądziłam że tak mnie to zainteresuje. Aktualnie czekam na wyniki egzaminów zawodowych. Kolejny krok to odnowa biologiczna, tylko niestety nie moge znaleźć w swoim rejonie odpowiedniej szkoły z tym kierunkiem
(m.in. dlatego trafiłam na to forum z nadzieją że tu znajdę więcej info), we wrześniu ide na kurs z masażu kamieniami, rozglądam się tez za kursem z piłkami Pezzi i taśmami Thera-Band.
Pozdrawiam
W 2009 zapisałam sie do szkoły policealnej na TM. Dlaczego akurat TM? hmm... szczerze nie wiem
Po 2 latach już wiem że był to BARDZO dobry wybór. Nie sądziłam że tak mnie to zainteresuje. Aktualnie czekam na wyniki egzaminów zawodowych. Kolejny krok to odnowa biologiczna, tylko niestety nie moge znaleźć w swoim rejonie odpowiedniej szkoły z tym kierunkiem
Pozdrawiam
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Jedna z nielicznych osób lubiąca swój zawódMelisa pisze:Witam.
W 2009 zapisałam sie do szkoły policealnej na TM. Dlaczego akurat TM? hmm... szczerze nie wiemszukałam kierunku który w jakimś stopniu mógłby mnie zainteresować.
Po 2 latach już wiem że był to BARDZO dobry wybór. Nie sądziłam że tak mnie to zainteresuje. Aktualnie czekam na wyniki egzaminów zawodowych. Kolejny krok to odnowa biologiczna, tylko niestety nie moge znaleźć w swoim rejonie odpowiedniej szkoły z tym kierunkiem(m.in. dlatego trafiłam na to forum z nadzieją że tu znajdę więcej info), we wrześniu ide na kurs z masażu kamieniami, rozglądam się tez za kursem z piłkami Pezzi i taśmami Thera-Band.
Pozdrawiam
Witamy na forum
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
mysle, ze wiekszosc masazystow ma predyspozycje i dlatego lubi ten zawod. Oprocz technikow, setki tysiecy uczylo sie na kursach, bardziej dla siebie, niz dla kariery zawodowej.
dla chcacych sie utrzymac tylko z masazu, na poczatku (i w kryzysie) sa spore schodki do pokonania, znalezienie starzu, wolantariatu, wlasnych klientow
dla chcacych sie utrzymac tylko z masazu, na poczatku (i w kryzysie) sa spore schodki do pokonania, znalezienie starzu, wolantariatu, wlasnych klientow
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
jesli jeszcze nie widzialas, rzuc okiem na watek "Tego nie ma w szkole" http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=497