Inne zawody jakieś macie ?

Informacje na temat szkół, kursów, szkoleń związanych z masażem, fizjoterapia. [Szkoły zapraszamy do umieszczania tutaj informacji na temat prowadzonych szkoleń, kursów]

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa, Piotrek Medic

Chistowski Mati

Inne zawody jakieś macie ?

Post autor: Chistowski Mati »

Dziwnie sformułowany temat ale chodzi mi czy coś innego studiujecie czy już macie w papierach oprócz masażysty ? Ja chce oprócz masażu zrobić jeszcze dietetyka lub rehabilitacje. Czy macie jakożkolwiek propozycje co najlepiej połączyć z masażem ?
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Mi się wydaje ze fajnym połączeniem będzie ratownik medyczny.
adamm

Post autor: adamm »

Fajne pytanie.
Ja np studium kierunkuje w strone SPA i odnowy ale gdy od września ide do szpitala na praktyki wszystko może się zmienić :)
Osobiście łączył bym tak z dietetykiem, tapingiem leczniczym,odnową,pluś kursy instruktorskie np siłownia.... Czas pokaże jak to wszystko się potoczy :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

adamm pisze:Fajne pytanie.
Ja np studium kierunkuje w strone SPA i odnowy ale gdy od września ide do szpitala na praktyki wszystko może się zmienić :)
Osobiście łączył bym tak z dietetykiem, tapingiem leczniczym,odnową,pluś kursy instruktorskie np siłownia.... Czas pokaże jak to wszystko się potoczy :)
Tez można kierunek spa odnowa biologiczna itd. Dodatkowo jak ktoś chce bardziej w szpitalu pracować to również Fizjoterapia.
nowa_26

Post autor: nowa_26 »

Może to kogoś zdziwi, ale ja prócz fizjoterapii poleciałam w informatykę :)
Moim zdaniem dobrze jest mieć coś w zanadrzu, na wypadek choroby przez którą awansuje z "rehabilitanta" na pacjent :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

nowa_26 pisze:Może to kogoś zdziwi, ale ja prócz fizjoterapii poleciałam w informatykę :)
Moim zdaniem dobrze jest mieć coś w zanadrzu, na wypadek choroby przez którą awansuje z "rehabilitanta" na pacjent :)
Nie jesteś sama ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Masaż szkoły, kursy, szkolenia”