dziewczynko, wiemy juz ze pracujesz w gowork, bo w poprzedniej wypowiedzi (do ktorej admin raczyl sie ustosunkowac) nie omieszkalas wstawic linku do nich, podszywajac sie tylko pod kursanta, i oczywiscie z peanami och i ach.dziewczynka pisze:, sprzęt jest nowy, oliwki, skrypty itp. wszytsko jest w cenie kursu, a poza tym dostałam zaświadczenie na druku MEN, a w innych szkołach nie ma. Prowadzący był fajny, był po studiach fizjoterapii, nie wydaje mi się, żeby zatrudniali osoby po 2 letniej szkole masażu. Także ja jak najbardziej polecam!!!
probujesz podwazyc niezalezna opinie o waszych kursach, napisana przez ucznia, ktorego wvrafi cytuje - twoja wiedza o kursach jest wiedza pracownika biura, ktory wie gdzie, kiedy i na jak dlugo kurs zostal przesuniety, i broni firmy.
nie ma nic zlego w przesunieciu kursu, jesli nie zebrala sie odpowiednio liczna grupa - zdarza sie wszedzie i czesto, szczegolnie taraz, w kryzysie. Natomiast negowanie faktow do niczego nie prowadzi.
tak, jak napisala ta pani w swojej opinii - lepiej wydac troche wiecej i miec kurs w renomowanej szkole, z doswiadczeniem organizacyjnym, bez przesuwania terminu w nieskonczonosc.
gdy chodzilem na rozne kursy, to sami przynosilismy wszystkie podreczne materialy (oliwki, reczniki, przescieradla etc), nauczyciel wtedy koncentruje sie na nauczaniu, a nie sprawach organizacyjnych. Takie podejscie jest czescia procesu nauki, uczy odpowiedzialnosci za przygotowanie zabiegu.
zaswiadczenie MEN sa standardem na kursach klasycznego, ale wcale nie stanowia o poziomie nauki i czesto nie jest wpisywana liczba godzin. Jest wiele kursow trwajacych tylko 50-60h, czasami jeszcze mniej - glownie robione przez szkoly kosmetyczne.
jesli chodzi o sprzet w gowork, to zapewne jest on nowy (bo nowa szkola), ale jego jakosc moze byc niska, tj najtansze, kupione bez rozeznania rynku i potrzeb kursu. Wiedza o sprzecie do szkoly idzie z doswiadczeniem, ktorego na poczatku brak.
poniewaz nadal probujesz wciskac kit, ze sie uczylas w gowork, to wstawiam 2 ostrzezenia - za ten post i za zalegly. Chcesz pisac, to pisz od siebie.