ona jest juz po egzaminache-Masaz.pl pisze:egzaminy się zbliżająmayaga pisze:Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego
Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
Re: kurs masaz tajski
a to mała gapamassagewarsaw pisze:ona jest juz po egzaminache-Masaz.pl pisze:egzaminy się zbliżająmayaga pisze:Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego
- massagewarsaw
- Kontakt:
kurs masaz tajski
witaj i pisz, piszrorzo pisze:witam, witam!!!
Ale z Ciebie gapa;p, na szczęście egzaminy mam już za sobą - kupa strachu nie wiadomo o co.e-Masaz.pl pisze:egzaminy się zbliżająmayaga pisze:Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich.
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
oj ta oj tam zdarza sięmayaga pisze:Ale z Ciebie gapa;p, na szczęście egzaminy mam już za sobą - kupa strachu nie wiadomo o co.e-Masaz.pl pisze:egzaminy się zbliżająmayaga pisze:Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich.
heheh w pierwszym momencie jak zobaczyłam, że mamy drenaż, myślałam że zawału dostanęe-Masaz.pl pisze:oj ta oj tam zdarza sięmayaga pisze:Ale z Ciebie gapa;p, na szczęście egzaminy mam już za sobą - kupa strachu nie wiadomo o co.e-Masaz.pl pisze: egzaminy się zbliżająważne ze już po egzaminach
-
marta_z_21
- administrator
- Site Admin
- Kontakt:
-
piotrek1235245
Witam witam 
Jestem świeżo po MSZ w Puławach no i z niecierpliwością czekam na jutrzejszy egzam lol
Z powołania jestem artystką (maluję, rysuję itd). A masaż? hmm... żeby dorobić na studia i mieć chociaż jakąś tam małą styczność z medycyną. W planach wyjazd do Finlandii i studia (plastyczne lub medyczne).
Pozdrawiam wszystkich
Jestem świeżo po MSZ w Puławach no i z niecierpliwością czekam na jutrzejszy egzam lol
Z powołania jestem artystką (maluję, rysuję itd). A masaż? hmm... żeby dorobić na studia i mieć chociaż jakąś tam małą styczność z medycyną. W planach wyjazd do Finlandii i studia (plastyczne lub medyczne).
Pozdrawiam wszystkich