Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

Hyde Park. Ogólne informacje nie związane z masażem. Tematy o wszystkim.

Moderatorzy: masaztajski, administrator, Truskawa

Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Post autor: administrator »

Witamy na forum. ;)

Dodatkowych informacji szukaj też tutaj:

http://e-masaz.pl <- Masaż
http://fizjo.e-masaz.pl <-Fizjoterapia
http://reh.e-masaz.pl <- Rehabilitacja
miedziuu

Post autor: miedziuu »

Witam wszystkich :)
ZosiaM

Post autor: ZosiaM »

Dzień dobry, a w sumie już dobry wieczór wszystkim.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Witam witanych i witających ;)
januszlodz

Post autor: januszlodz »

Witam wszystkich forumowiczów, Jak widać jestem tu nowy, ale szybko się uczę. Myślę, że baza wiedzy jaka została zbudowana na forum posłuży wszyskim, a w szczególności mnie zaczynającemu masażyście.
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

januszlodz pisze:Witam wszystkich forumowiczów, Jak widać jestem tu nowy, ale szybko się uczę. Myślę, że baza wiedzy jaka została zbudowana na forum posłuży wszyskim, a w szczególności mnie zaczynającemu masażyście.
Witamy na forum ;)
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Witam Wszystkich!

Mam na imię Mateusz jestem technikiem po medycznej 4 na Grenadierów obecnie studiuje fizjo. Mam duże doświadczenie w branży Spa i 5 letnia praktykę chętnie odpowiem na Wasze pytania

Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Mateusz pisze:Witam Wszystkich!

Mam na imię Mateusz jestem technikiem po medycznej 4 na Grenadierów obecnie studiuje fizjo. Mam duże doświadczenie w branży Spa i 5 letnia praktykę chętnie odpowiem na Wasze pytania

Pozdrawiam !
Witamy ;)
madeline

Post autor: madeline »

Witam Wszystkich.
Mam na imię Magda. Mam 26 lat z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki i dyrygentem. Ponieważ nie ma pracy w moim zawodzie postanowiłam się przekwalifikować. Tak więc, robię kurs masażu klasycznego I i II st. z elementami masażu segmentarnego, limfatycznego i relaksacyjnego. Kończę pod koniec czerwca a od października wybieram się na studia podyplomowe "manager spa i wellness" planuję też otworzyć swój gabinet.

Chętnie skorzystam z waszych porad
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

madeline pisze:Witam Wszystkich.
Mam na imię Magda. Mam 26 lat z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki i dyrygentem. Ponieważ nie ma pracy w moim zawodzie postanowiłam się przekwalifikować. Tak więc, robię kurs masażu klasycznego I i II st. z elementami masażu segmentarnego, limfatycznego i relaksacyjnego. Kończę pod koniec czerwca a od października wybieram się na studia podyplomowe "manager spa i wellness" planuję też otworzyć swój gabinet.

Chętnie skorzystam z waszych porad
Witamy na forum ;)
wojtekk

Post autor: wojtekk »

Witam Wszystkich,

Nazywam się Wojtek i jestem tu nowa osobą, masażem zajmuje się od dwuch lat. W przeciągu dwuch miesięcy chciałbym otworzyć swój gabinet jestem przekonany, że znajde tutaj pare dobrych rad.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

wojtekk pisze:Witam Wszystkich,

Nazywam się Wojtek i jestem tu nowa osobą, masażem zajmuje się od dwuch lat. W przeciągu dwuch miesięcy chciałbym otworzyć swój gabinet jestem przekonany, że znajde tutaj pare dobrych rad.

Pozdrawiam
Witaj
Szymon

Post autor: Szymon »

Witam wszystkich,dopiero zastanawiam się nad wejściem w Świat masaży :) ale forum bardzo ciekawe :)
Awatar użytkownika
administrator
Site Admin
Kontakt:

Szymon pisze:Witam wszystkich,dopiero zastanawiam się nad wejściem w Świat masaży :) ale forum bardzo ciekawe :)
witamy na forum ;)
darko

Post autor: darko »

Witam Wszystkich

Jestem nowy na forum, od niedawna też już dyplomowanym masażystą po szkole 2 letniej i mimo, że w życiu kilka szkół ukończyłem m.in nawet studia, ale w całkiem odmiennym kierunku, to ten zawód mi sprawia największą przyjemność, a nie ma to jak coś wykonywać z pasją :)

P.S. Z serwisu korzystam już dłuuugo :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park forum ogólne”