Wysłany: 2010-11-10, 21:20 Kurs tapingu jaki polecacie?
Witam, temat odkładałem bo nigdy nie było czasu ale wkońcu trzeba się zabrać i nie wiem jaki wybrać? korzystał ktoś kiedyś z jakiś kursów rehalab? albo był na kursie kinesio tapingu w sosnowcu tam prowadzi bodajże Tomasz Senderek? ja do tej pory robiłem kursy albo przy AWF-ie albo przy AM ale narazie nie mają tapingu a jak odłożę temat to znowu wieki miną nim się wybiorę
Witam,
Może niektóre inne firmy prowadzące kursy tapingu również są dobre, ale zdecydowanie polecam Senderka, wszyscy których znam w Krakowie, którzy wiedzą cokolwiek na temat fizjoterapii robili u Senderka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13