To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Egzamin zawodowy Technik masażysta - Egzamin zawodowy styczeń 2015

massagewarsaw - 2015-01-10, 13:27

kaska, od 3 dni to samo w calej polsce.

w czerwcu to samo przez 4 tygodnie

Iwa - 2015-01-10, 14:28
Temat postu: Re: Egzamin zawodowy styczeń 2015
suzi89 napisał/a:
ktoś coś wie na ten temat?

Witam. Ja 13 stycznia zdaje egzamin poprawkowy z sesji ze stycznia 2014r i powiem szczerze że nie wiem jak to ma wyglądać czy ja z racji tego ze zdaje jeszcze starym systemem będę miała inny temat niż Ci co zdają nowy program? A może ktoś z Was tez jest w takiej samej sytuacji jak ja i też pisze poprawke? Bardzo byłabym wdzięczna o jakie kolwiek info na ten temat a no i może ktoś z Was ma jakieś przypuszczenia co może byc tematem tej poprawki. No i oczywiście chodzi mi o część praktyczną

czarna93 - 2015-01-10, 18:24

Mógłby ktoś napisać co było na teoretycznym z technika masażysty bo mnie on czeka w poniedziałek :(
massagewarsaw - 2015-01-10, 18:27

czarna, jaki jest twoj stopien slepoty?
czarna93 - 2015-01-10, 18:42

każdemu zdarza się nie doczytać wątku haha ;D czyli od trzech dni po Polsce krąży klasyk podudzia tak ? I jest do tego zastosowana jednostka chorobowa ?
Sandra - 2015-01-11, 13:17

Ja się zastanawiam nad pozycją do masażu w przypadku przedniej i tylnej powierzchni do wymasowania. Jak uważacie lepiej zrobić leżenie przodem, czy tyłem?
Alexx93 - 2015-01-11, 13:53

Sandra, w skierowaniu masz napisane rodzaj masażu: masaz klasyczny, okolica masowana: tylna grupa mięsni podudzia czyli leżenie przodem, a druga grupa ma przednią grupę mięsni podudzia czyli leżenie tyłem
Sandra - 2015-01-11, 16:40

Aha, czyli zle zrozumiałam... :???:
h8machine - 2015-01-12, 00:26

Czy ktoś zdawał już poprawkę z praktyki czerwcowej 2014?
banan - 2015-01-12, 12:05

Hej! I jak dzisiejszy egzamin? W dalszym ciągu to samo? :cool:
massagewarsaw - 2015-01-12, 12:22
Temat postu: Re: Egzamin zawodowy styczeń 2015
Iwa napisał/a:

Witam. Ja 13 stycznia zdaje egzamin poprawkowy z sesji ze stycznia 2014r i powiem szczerze że nie wiem jak to ma wyglądać czy ja z racji tego ze zdaje jeszcze starym systemem będę miała inny temat niż Ci co zdają nowy program? A może ktoś z Was tez jest w takiej samej sytuacji jak ja i też pisze poprawke? Bardzo byłabym wdzięczna o jakie kolwiek info na ten temat a no i może ktoś z Was ma jakieś przypuszczenia co może byc tematem tej poprawki. No i oczywiście chodzi mi o część praktyczną

iwa, przeciez na poprzedniej stronie o tym samym jest dyskusja, wywolana prze pinke. Ona ma juz dzis, 12.1. Tak, twoj praktyczny bedzie pisemny i bedzie inny od nowego praktycznego.

massagewarsaw - 2015-01-12, 12:40

h8machine napisał/a:

z reguly zdaje sie po roku, zeby miec czas na przygotowanie.

w drodze wyjatku OKE moze przyspieszyc. Slyszalem o calej oblanej klasie w bydgoszczy, ktora napisala skarge i podchodza juz w styczniu

Alexx93 - 2015-01-12, 12:55

h8machine ja zdawałam 10 stycznia poprawkę z praktyki czerwcowej 2014
h8machine - 2015-01-12, 12:59

massagewarsaw napisał/a:
h8machine napisał/a:

z reguly zdaje sie po roku, zeby miec czas na przygotowanie.

w drodze wyjatku OKE moze przyspieszyc. Slyszalem o calej oblanej klasie w bydgoszczy, ktora napisala skarge i podchodza juz w styczniu

Ja po prostu wypełniłem kwitek i zdaję ;)
Ps. u mnie prawie cała grupa oblała za pierdoły...

I jak poprawka?

massagewarsaw - 2015-01-12, 13:04

to zmienil sie widac regulamin egzaminu, ze mozna juz po pol roku. Nie jest to powszechnie znane, bo na fb nauczyciel masazu (i pewnie egzaminator) o tym nie wiedzial. To dobrze, ze nie trzeba czekac caly rok