To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

haunted - 2012-07-01, 21:19

Cześć! Nazywam się Edyta, jestem ze Szczecina, obecnie jestem po pierwszym roku technika masażysty w WZSP w Szczecinie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru kierunku, chciałabym w przyszłości pracować jako masażystka. Fajnie, że jest takie forum, mam nadzieję na znalezienie tu ciekawych informacji oraz na wymienianie się doświadczeniami :)
administrator - 2012-07-02, 21:18

Witamy na forum ;)
Flapjack - 2012-07-16, 19:55

Witam wszystkich forumowiczów ;) Nazywam się Błażej i jestem z Rzeszowa. Zamierzam rozpocząć naukę jako technik masażysta i liczę, że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy :D
administrator - 2012-07-16, 20:17

Flapjack napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczów ;) Nazywam się Błażej i jestem z Rzeszowa. Zamierzam rozpocząć naukę jako technik masażysta i liczę, że dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy :D

Witaj na forum ;)

karol.j - 2012-07-16, 21:09

a to ja też się przywitam :) Jak widać po nicku, mam na imię Karol i jestem z Częstochowy :mrgreen: Dziękuję za uwagę.
administrator - 2012-07-17, 09:23

karol.j napisał/a:
a to ja też się przywitam :) Jak widać po nicku, mam na imię Karol i jestem z Częstochowy :mrgreen: Dziękuję za uwagę.

Witaj na forum. A wita cię też Karol ;)

dometti - 2012-07-22, 20:42
Temat postu: poraz 1
Cześć wszystki!! z tej strony Dominika ze Szczecina w tym roku zaczynam technikum masazu w WZSP. nie mode doczekać sie zajęć:) pozdrawiam wszystkich!! ktoś jeszcze zaczyna studium tak jak ja?? piszcie!!
administrator - 2012-08-04, 19:22

Witamy na forum ;)
Zaproś kolegów z grupy do nas i wspólnie się uczymy ;)

bigos - 2012-08-06, 01:22

Witam
Mam na imię Dawid i jestem z Świętokrzyskiego :mrgreen:
pozdrawiam

administrator - 2012-08-06, 08:46

Cześć bigos ;)
Agaszka2 - 2012-08-13, 12:27

Witam wszystkich! Jestem Agnieszka i myślę nad rozpoczęciem nauki w zawodzie masażystki. Szukam dobrej szkoły w kujawsko-pomorskim.
Pozdrawiam :smile:

administrator - 2012-08-13, 13:50

Agaszka2 napisał/a:
Witam wszystkich! Jestem Agnieszka i myślę nad rozpoczęciem nauki w zawodzie masażystki. Szukam dobrej szkoły w kujawsko-pomorskim.
Pozdrawiam :smile:

Witaj na forum. ;)

Gabi - 2012-08-15, 14:47

Witam, na imie mi Gabriel. We wrzesniu zaczynam nauke, po szkole mam zamiar pracowac w zawodzie. Moze uda mi sie wylapac na forum cos czego nie ucza w szkole ;)
administrator - 2012-08-15, 17:06

Gabi napisał/a:
Witam, na imie mi Gabriel. We wrzesniu zaczynam nauke, po szkole mam zamiar pracowac w zawodzie. Moze uda mi sie wylapac na forum cos czego nie ucza w szkole ;)

Na pewno. Witamy na forum ;)

Kasia88 - 2012-08-21, 14:35

Witam wszystkich !! :)

Na imię mi Kasia, trafiłam tutaj niechcący, ponieważ szukałam informacji o masażach, chcę do końca Sierpnia wybrać kierunek i liczę, że tutaj znajdę ważne informacje, które mnie nakierują.

Pozdrawiam.