Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
administrator - 2011-07-03, 21:53
Siema Maciek
jurus211 - 2011-07-04, 20:02
Hej mam na imię Jarek właśnie ukończyłem w tym roku Medyczne Studium Zawodowe w Biłgoraju TM gdzie jestem zadowolony z tej szkoły pod względem kadry pedagogicznej i no wiele godzin praktyk po wielu placówkach i też jestem po egzaminie jak wiele pewnie tutaj osób po tym co czytałem w sumie już się nie mogę doczekać wyników które zapewne ukażą się w sierpniu niestety trzymają w napięciu hehehe bo teraz bez dyplomu ani rusz same świadectwo nie wystarczy w tym roku bo nie ma na nim jaki kierunek się ukończyło tylko liczy się jako przepustka do przystąpienia egzaminu. A apropo egzaminu teoretycznego to nie wiem trochę byłem zdziwiony pytaniem co do masażu klasycznego odchudzającego gdzie nam wpajają wykładowcy z wieloletnim stażem że nie ma czegoś takiego jak masaż odchudzający nie wiem kto to wymyśla z góry takie ciekawe pytania heheh ale pozdrawiam tą osobę
[ Dodano: 2011-07-04, 22:54 ]
poprawka "no i wiele godzin praktyk..." heheh
administrator - 2011-07-04, 22:20
Witaj na forum Życzę powodzenia aby wyniki były pozytywne
massagewarsaw - 2011-07-05, 01:27 Temat postu: kurs masaz tajski
jurus211 napisał/a: | Hej mam na imię Jarek właśnie ukończyłem w tym roku Medyczne Studium Zawodowe w Biłgoraju TM gdzie jestem zadowolony z tej szkoły pod względem kadry pedagogicznej i no wiele godzin praktyk po wielu placówkach i też jestem po egzaminie jak wiele pewnie tutaj osób po tym co czytałem w sumie już się nie mogę doczekać wyników które zapewne ukażą się w sierpniu niestety trzymają w napięciu hehehe bo teraz bez dyplomu ani rusz same świadectwo nie wystarczy w tym roku bo nie ma na nim jaki kierunek się ukończyło tylko liczy się jako przepustka do przystąpienia egzaminu. A apropo egzaminu teoretycznego to nie wiem trochę byłem zdziwiony pytaniem co do masażu klasycznego odchudzającego gdzie nam wpajają wykładowcy z wieloletnim stażem że nie ma czegoś takiego jak masaż odchudzający nie wiem kto to wymyśla z góry takie ciekawe pytania heheh ale pozdrawiam tą osobę |
2 zdania.
na egzaminie pewnie nie punktuja ujemnie brak znakow przystankowych, ale jesli nie rozumieja 7 linijkowego zdania, to go nie zalicza jako odpowiedzi.
sie ma
jurus211 - 2011-07-05, 09:52
Sprostowanie. To wynika z tego iż brak znaków przystankowych nabyłem z komunikatorów typu gg szybkie pisanie i skrótowe. Na szczęście nie posiadam tego nawyku pisząc na kartce. Widzę polonistę tu mamy a nie masażystę hehe
massagewarsaw - 2011-07-05, 10:08 Temat postu: kurs masaz tajski nie polonista, niby mozna zrozumiec twoj tekst, ale sie ciezko czyta. Uzywajac znakow przystankowych mogles zawrzec ta sama tresc, ale z mniejsza iloscia wyrazow. Tak, to wyglada na slowotok
jurus211 - 2011-07-05, 16:58
No niestety tak to jest u mnie, że jak pisze na klawiaturze to wyłącza mi się to hehe
Rubiini - 2011-07-10, 16:38
Dobrze, że nie piszesz bez spacji xD Tak to jeszcze ujdzie..
Btw, witaj na forum
angrius - 2011-07-13, 23:23
Witam mam nadzieję że forum to okaże się przydatne w wielu kwestiach:) pozdrawiam wszystkich masujących
administrator - 2011-07-14, 11:31
Witaj
Kerazan - 2011-07-21, 13:23
Witam wszystkich serdecznie Ciekawe forum...warto tu pobyć przez dłuższy czas
Pozdrawiam
Arek
administrator - 2011-07-21, 15:25
Witamy na forum
wikidajlo - 2011-07-23, 20:03
witam serdecznie wszystkich- jestem fizjoterapeutą i miło mi poznać wielu nowych kolegów interesujących się masażem (i koleżanki rzecz jasna)
administrator - 2011-07-24, 16:01
Witaj na forum
administrator - 2011-08-22, 14:39
witaj nie ma to jak od razu wstawić link strony w podpisie aby się pozycjonowała co ? dwa posty się napisze i potem cisza muszę pomyśleć i chyba wyłączyć podpisy żeby forum nie obciążało
|
|
|