Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
massagewarsaw - 2011-05-08, 11:25 Temat postu: kurs masaz tajski
e-Masaz.pl napisał/a: | mayaga napisał/a: | Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego |
egzaminy się zbliżają |
ona jest juz po egzaminach
administrator - 2011-05-08, 11:28 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: | mayaga napisał/a: | Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego |
egzaminy się zbliżają |
ona jest juz po egzaminach |
a to mała gapa
magducha - 2011-05-09, 10:55
witam serdecznie wszystkich !!!!
rorzo - 2011-05-09, 22:29
to ja też!!! witam, witam!!!
massagewarsaw - 2011-05-09, 22:32 Temat postu: kurs masaz tajski
rorzo napisał/a: | witam, witam!!! |
witaj i pisz, pisz
Rafaello - 2011-05-10, 17:03
Cześć jestem Rafał. Z wykształcenia technik masażysta, z dyplomem.
Pracuje w zawodzie okazjonalnie, ponieważ mam zatrudnienie na etat gdzie indziej. Postanowiłem to jednak zmienić i chce nawiązać kontakt z doświadczonymi osobami, uczyć się i wdrażać szkołę w życie
Witam wszystkich i pozdrawiam
Sylwina - 2011-05-14, 11:38
Witam wszystkich
W roku 2010 zaczelam "przygode" z masażem najpierw ukończyłam bioenergoterapie
a później zróbiłam kurs akademi masażu I stopnia spa ,
pozdrawiam
mayaga - 2011-05-14, 12:58
e-Masaz.pl napisał/a: | mayaga napisał/a: | Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich. |
egzaminy się zbliżają |
Ale z Ciebie gapa;p, na szczęście egzaminy mam już za sobą - kupa strachu nie wiadomo o co.
administrator - 2011-05-14, 18:31
mayaga napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: | mayaga napisał/a: | Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich. |
egzaminy się zbliżają |
Ale z Ciebie gapa;p, na szczęście egzaminy mam już za sobą - kupa strachu nie wiadomo o co. |
oj ta oj tam zdarza się ważne ze już po egzaminach
mayaga - 2011-05-14, 18:48
e-Masaz.pl napisał/a: | mayaga napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: | mayaga napisał/a: | Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich. |
egzaminy się zbliżają |
Ale z Ciebie gapa;p, na szczęście egzaminy mam już za sobą - kupa strachu nie wiadomo o co. |
oj ta oj tam zdarza się ważne ze już po egzaminach |
heheh w pierwszym momencie jak zobaczyłam, że mamy drenaż, myślałam że zawału dostanę ale nie było tak źle
marta_z_21 - 2011-06-13, 23:36
Witam wszystkich
olgata - 2011-06-14, 06:29
Witam serdecznie świetne forum!
administrator - 2011-06-14, 07:24
Witamy świerzaków
piotrek1235245 - 2011-06-14, 18:59
Witam gorąco
Rubiini - 2011-06-14, 20:07
Witam witam
Jestem świeżo po MSZ w Puławach no i z niecierpliwością czekam na jutrzejszy egzam lol
Z powołania jestem artystką (maluję, rysuję itd). A masaż? hmm... żeby dorobić na studia i mieć chociaż jakąś tam małą styczność z medycyną. W planach wyjazd do Finlandii i studia (plastyczne lub medyczne).
Pozdrawiam wszystkich
|
|
|