Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
massagewarsaw - 2011-04-15, 23:38 Temat postu: kurs masaz tajski jako, ze nie napisales jeszcze obiecanego ogloszenia, to pokrotce.
odpusc sobie kurs klasycznego, na ktorym jest 3 osoby - nie bedzie dynamiki i motywacji do nauczania, jaka daje wieksza grupa.
Musisz miec co najmniej kilka osob, z ktorymi bedziecie praktykowac na sobie miedzy lekcjami - bedzie bardzo ciezko znalezc wspolny wolny czas tylko z 2 innymi kursantami.
a co, jesli po kilku zajeciach ktos odpadnie z grupy? zdarza sie, ze na przestrzeni czasu rezygnuje z nauki kilkadziesiat %
masso_wwa - 2011-04-16, 00:04
Dzięki za tak szybką odpowiedź
Zanim sie zorientowałem, wysłałem ogłoszenie.
Dziękuję za uwagi, na pewno uwzględnie je, może zmienię decyzję, na razie swoje zainteresowanie tym 3os kursem podtrzymuje.
Jutro wybieram się na masaż do osoby prowadzącej kurs, zobaczę, poczuję , porozmawiam, popytam - zobaczymy.
Może uda sie znaleźć kogoś z okolicy - wtedy będzie łatwiej spotkać się między lekcjami.
A odnośnie odpadnięcia z grupy - jeśli opłata będzie wymagana ~na samym początku, to myśle że ryzyko nie jest tak duże.
Dodatkowo - przy tak małej grupie ludzie powinni czuć większe zobowiązanie do kontynuacji, mam nadzieje.
massagewarsaw - 2011-04-16, 00:14 Temat postu: kurs masaz tajski niewatpliwie nauczycielka masazu jest dobrym masazysta, ale to nie zmiania faktu, ze w grupie 3-4 osobowej nie ma dynamiki.
oprocz wspomnianego odpadniecia z grupy (zdarza sie nawet przy pelnej oplacie), to nieobecnosc na zajeciach - jedna osoba nie dotrze i 25-33% grupy znika, wiec na nastepnych zajeciach nadrabianie materialu etc
massagewarsaw - 2011-04-17, 10:29 Temat postu: kurs masaz tajski
masso_wwa napisał/a: |
Jutro wybieram się na masaż do osoby prowadzącej kurs, zobaczę, poczuję , porozmawiam, popytam - zobaczymy.. |
i jak bylo?
ciagne za jezyk,
bo cie zaniemowilo
(czuje, ze mi sie rymuje)
MichałKaczmarek - 2011-04-18, 21:55 Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj się ! Witam wszystkich forumowiczów!
administrator - 2011-04-19, 10:49
Witamy na forum
Pfil - 2011-04-28, 20:18
To ja też się przywitam, chociaż forum czytuję już od jakiegoś czasu (przede wszystkim znalazłem tu świetne materiały dot. egzaminu - technik masażysta - za które wielkie dzięki), postanowiłem się zarejestrować, coby się czasem aktywniej udzielić. Witam
administrator - 2011-04-29, 06:32
Pfil napisał/a: | To ja też się przywitam, chociaż forum czytuję już od jakiegoś czasu (przede wszystkim znalazłem tu świetne materiały dot. egzaminu - technik masażysta - za które wielkie dzięki), postanowiłem się zarejestrować, coby się czasem aktywniej udzielić. Witam |
Witamy na forum
kaiko111 - 2011-05-01, 22:29
witam
administrator - 2011-05-02, 07:27
witamy na forum
PiotrK - 2011-05-04, 21:27 Temat postu: świeżynka witam wszystkich forumowiczów!!
zapraszam serdecznie na moją stronkę www.rehmed.info oceńcie,bedzie mi miło gdy w swojej branży bede miał coś do wniesienia... a przy okazjii w zakładce "o mnie" mła we własnej osobie:) POZDRAWIAM!
Piotrek woj.śląskie
mayaga - 2011-05-07, 23:01
Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich.
massagewarsaw - 2011-05-07, 23:08 Temat postu: kurs masaz tajski nie dziwie sie temu
administrator - 2011-05-08, 11:20
mayaga napisał/a: | Witam jestem od roku po studium masażu leczniczego, jestem tu zalogowana od zeszłego roku niemniej jednak dopiero teraz zaczynam zerkać tu częściej.Pozdrawiam wszystkich. |
egzaminy się zbliżają
administrator - 2011-05-08, 11:21 Temat postu: Re: świeżynka
PiotrK napisał/a: | witam wszystkich forumowiczów!!
zapraszam serdecznie na moją stronkę www.rehmed.info oceńcie,bedzie mi miło gdy w swojej branży bede miał coś do wniesienia... a przy okazjii w zakładce "o mnie" mła we własnej osobie:) POZDRAWIAM!
Piotrek woj.śląskie |
Witaj
Fajna przejrzysta strona
|
|
|