To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

administrator - 2011-02-07, 17:08

Witamy na forum. ;)

Dodatkowych informacji szukaj też tutaj:

http://e-masaz.pl <- Masaż
http://fizjo.e-masaz.pl <-Fizjoterapia
http://reh.e-masaz.pl <- Rehabilitacja

miedziuu - 2011-02-27, 13:08

Witam wszystkich :)
ZosiaM - 2011-02-27, 19:33

Dzień dobry, a w sumie już dobry wieczór wszystkim.
administrator - 2011-02-28, 14:07

Witam witanych i witających ;)
januszlodz - 2011-02-28, 20:29

Witam wszystkich forumowiczów, Jak widać jestem tu nowy, ale szybko się uczę. Myślę, że baza wiedzy jaka została zbudowana na forum posłuży wszyskim, a w szczególności mnie zaczynającemu masażyście.
administrator - 2011-02-28, 20:31

januszlodz napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczów, Jak widać jestem tu nowy, ale szybko się uczę. Myślę, że baza wiedzy jaka została zbudowana na forum posłuży wszyskim, a w szczególności mnie zaczynającemu masażyście.

Witamy na forum ;)

Mateusz - 2011-03-11, 20:05

Witam Wszystkich!

Mam na imię Mateusz jestem technikiem po medycznej 4 na Grenadierów obecnie studiuje fizjo. Mam duże doświadczenie w branży Spa i 5 letnia praktykę chętnie odpowiem na Wasze pytania

Pozdrawiam !

administrator - 2011-03-11, 23:10

Mateusz napisał/a:
Witam Wszystkich!

Mam na imię Mateusz jestem technikiem po medycznej 4 na Grenadierów obecnie studiuje fizjo. Mam duże doświadczenie w branży Spa i 5 letnia praktykę chętnie odpowiem na Wasze pytania

Pozdrawiam !

Witamy ;)

madeline - 2011-03-12, 10:01

Witam Wszystkich.
Mam na imię Magda. Mam 26 lat z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki i dyrygentem. Ponieważ nie ma pracy w moim zawodzie postanowiłam się przekwalifikować. Tak więc, robię kurs masażu klasycznego I i II st. z elementami masażu segmentarnego, limfatycznego i relaksacyjnego. Kończę pod koniec czerwca a od października wybieram się na studia podyplomowe "manager spa i wellness" planuję też otworzyć swój gabinet.

Chętnie skorzystam z waszych porad

administrator - 2011-03-12, 10:04

madeline napisał/a:
Witam Wszystkich.
Mam na imię Magda. Mam 26 lat z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki i dyrygentem. Ponieważ nie ma pracy w moim zawodzie postanowiłam się przekwalifikować. Tak więc, robię kurs masażu klasycznego I i II st. z elementami masażu segmentarnego, limfatycznego i relaksacyjnego. Kończę pod koniec czerwca a od października wybieram się na studia podyplomowe "manager spa i wellness" planuję też otworzyć swój gabinet.

Chętnie skorzystam z waszych porad

Witamy na forum ;)

wojtekk - 2011-03-15, 13:28

Witam Wszystkich,

Nazywam się Wojtek i jestem tu nowa osobą, masażem zajmuje się od dwuch lat. W przeciągu dwuch miesięcy chciałbym otworzyć swój gabinet jestem przekonany, że znajde tutaj pare dobrych rad.

Pozdrawiam

administrator - 2011-03-15, 22:43

wojtekk napisał/a:
Witam Wszystkich,

Nazywam się Wojtek i jestem tu nowa osobą, masażem zajmuje się od dwuch lat. W przeciągu dwuch miesięcy chciałbym otworzyć swój gabinet jestem przekonany, że znajde tutaj pare dobrych rad.

Pozdrawiam

Witaj

Szymon - 2011-03-18, 22:14

Witam wszystkich,dopiero zastanawiam się nad wejściem w Świat masaży :) ale forum bardzo ciekawe :)
administrator - 2011-03-19, 14:25

Szymon napisał/a:
Witam wszystkich,dopiero zastanawiam się nad wejściem w Świat masaży :) ale forum bardzo ciekawe :)

witamy na forum ;)

darko - 2011-03-21, 18:15

Witam Wszystkich

Jestem nowy na forum, od niedawna też już dyplomowanym masażystą po szkole 2 letniej i mimo, że w życiu kilka szkół ukończyłem m.in nawet studia, ale w całkiem odmiennym kierunku, to ten zawód mi sprawia największą przyjemność, a nie ma to jak coś wykonywać z pasją :)

P.S. Z serwisu korzystam już dłuuugo :)