Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
administrator - 2011-02-07, 17:08
Witamy na forum.
Dodatkowych informacji szukaj też tutaj:
http://e-masaz.pl <- Masaż
http://fizjo.e-masaz.pl <-Fizjoterapia
http://reh.e-masaz.pl <- Rehabilitacja
miedziuu - 2011-02-27, 13:08
Witam wszystkich
ZosiaM - 2011-02-27, 19:33
Dzień dobry, a w sumie już dobry wieczór wszystkim.
administrator - 2011-02-28, 14:07
Witam witanych i witających
januszlodz - 2011-02-28, 20:29
Witam wszystkich forumowiczów, Jak widać jestem tu nowy, ale szybko się uczę. Myślę, że baza wiedzy jaka została zbudowana na forum posłuży wszyskim, a w szczególności mnie zaczynającemu masażyście.
administrator - 2011-02-28, 20:31
januszlodz napisał/a: | Witam wszystkich forumowiczów, Jak widać jestem tu nowy, ale szybko się uczę. Myślę, że baza wiedzy jaka została zbudowana na forum posłuży wszyskim, a w szczególności mnie zaczynającemu masażyście. |
Witamy na forum
Mateusz - 2011-03-11, 20:05
Witam Wszystkich!
Mam na imię Mateusz jestem technikiem po medycznej 4 na Grenadierów obecnie studiuje fizjo. Mam duże doświadczenie w branży Spa i 5 letnia praktykę chętnie odpowiem na Wasze pytania
Pozdrawiam !
administrator - 2011-03-11, 23:10
Mateusz napisał/a: | Witam Wszystkich!
Mam na imię Mateusz jestem technikiem po medycznej 4 na Grenadierów obecnie studiuje fizjo. Mam duże doświadczenie w branży Spa i 5 letnia praktykę chętnie odpowiem na Wasze pytania
Pozdrawiam ! |
Witamy
madeline - 2011-03-12, 10:01
Witam Wszystkich.
Mam na imię Magda. Mam 26 lat z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki i dyrygentem. Ponieważ nie ma pracy w moim zawodzie postanowiłam się przekwalifikować. Tak więc, robię kurs masażu klasycznego I i II st. z elementami masażu segmentarnego, limfatycznego i relaksacyjnego. Kończę pod koniec czerwca a od października wybieram się na studia podyplomowe "manager spa i wellness" planuję też otworzyć swój gabinet.
Chętnie skorzystam z waszych porad
administrator - 2011-03-12, 10:04
madeline napisał/a: | Witam Wszystkich.
Mam na imię Magda. Mam 26 lat z wykształcenia jestem nauczycielem muzyki i dyrygentem. Ponieważ nie ma pracy w moim zawodzie postanowiłam się przekwalifikować. Tak więc, robię kurs masażu klasycznego I i II st. z elementami masażu segmentarnego, limfatycznego i relaksacyjnego. Kończę pod koniec czerwca a od października wybieram się na studia podyplomowe "manager spa i wellness" planuję też otworzyć swój gabinet.
Chętnie skorzystam z waszych porad |
Witamy na forum
wojtekk - 2011-03-15, 13:28
Witam Wszystkich,
Nazywam się Wojtek i jestem tu nowa osobą, masażem zajmuje się od dwuch lat. W przeciągu dwuch miesięcy chciałbym otworzyć swój gabinet jestem przekonany, że znajde tutaj pare dobrych rad.
Pozdrawiam
administrator - 2011-03-15, 22:43
wojtekk napisał/a: | Witam Wszystkich,
Nazywam się Wojtek i jestem tu nowa osobą, masażem zajmuje się od dwuch lat. W przeciągu dwuch miesięcy chciałbym otworzyć swój gabinet jestem przekonany, że znajde tutaj pare dobrych rad.
Pozdrawiam |
Witaj
Szymon - 2011-03-18, 22:14
Witam wszystkich,dopiero zastanawiam się nad wejściem w Świat masaży ale forum bardzo ciekawe
administrator - 2011-03-19, 14:25
Szymon napisał/a: | Witam wszystkich,dopiero zastanawiam się nad wejściem w Świat masaży ale forum bardzo ciekawe |
witamy na forum
darko - 2011-03-21, 18:15
Witam Wszystkich
Jestem nowy na forum, od niedawna też już dyplomowanym masażystą po szkole 2 letniej i mimo, że w życiu kilka szkół ukończyłem m.in nawet studia, ale w całkiem odmiennym kierunku, to ten zawód mi sprawia największą przyjemność, a nie ma to jak coś wykonywać z pasją
P.S. Z serwisu korzystam już dłuuugo
|
|
|