Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
lysy200 - 2010-08-20, 14:05
Witam wszystkich
administrator - 2010-08-20, 15:54
lysy200 napisał/a: | Witam wszystkich |
witamy
koper89 - 2010-08-21, 15:58
Witam wszystkich
administrator - 2010-08-21, 23:54
koper89 napisał/a: | Witam wszystkich |
Witamy
przemkoo101 - 2010-08-24, 12:45
Witam wszystkich na forum
Masuje od ponad dwóch lat.Skończyłem półroczny kurs masażu klasycznego a teraz ucze sie na technika,jeszcze rok szkoły przedemną Mam nadzieje że uda mi sie zdobyć tu wiedzę od bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów,a może samemu mi się uda coś podpowiedzieć
administrator - 2010-08-24, 18:48
Witaj
magdalenka - 2010-08-25, 13:05
Witam wszystkich serdecznie
Od bardzo dawna szukalam sobie miejsca i zajecia na tym swiecie,az wreszcie znalazlam-masaz- moja pasja i droga zyciowa ktora bede doskonalic i rozwijac od wrzesnia w Szkole Medycznej
iza_ch - 2010-08-25, 17:52
Witam serdecznie
Jestem technikiem fozjoterapii pracującym w zawodzie, obecnie na 3 roku studiów licencjackich. Chciałabym poduczyć się masażu na kierunku technik masażysta ale jak to wszystko ze sobą pogodzić?
Pozdrawiam serdecznie
massagewarsaw - 2010-08-25, 18:05 Temat postu: kurs masaz tajski bedzie ci ciezko pogodzic dwie szkoly.
pozostaja ci kursy.
zreszta sporo materialu jest taka sama w obu szkolach, bez mozliwosci ich zaliczenia w technikum masazu
administrator - 2010-08-25, 19:10
magdalenka napisał/a: | Witam wszystkich serdecznie
Od bardzo dawna szukalam sobie miejsca i zajecia na tym swiecie,az wreszcie znalazlam-masaz- moja pasja i droga zyciowa ktora bede doskonalic i rozwijac od wrzesnia w Szkole Medycznej |
Witamy na forum
iza_ch napisał/a: | Witam serdecznie
Jestem technikiem fozjoterapii pracującym w zawodzie, obecnie na 3 roku studiów licencjackich. Chciałabym poduczyć się masażu na kierunku technik masażysta ale jak to wszystko ze sobą pogodzić?
Pozdrawiam serdecznie |
Witamy Dasz rade
Padma - 2010-09-07, 11:53
Witam
Zaglądam na forum od pewnego czasu, ale jakoś nigdy się nie przywitałam z Wami.
Może po trosze dlatego, że mój zawód niewiele ma wspólnego z masażem (no może tyle, że po tygodniu wzmożonej pracy sama potrzebuję masażu ), a większość użytkowników to właśnie masażyści (i masażystki ).
Pomyślałam sobie jednak, że może kiedyś się Wam przydam
Jeśli będziecie mieli pytania dotyczące prowadzenia działalności gospodarczej - odpowiem chętnie - na ile starczy mi wiedzy
Pozdrawiam ciepło!
administrator - 2010-09-07, 19:30
Padma napisał/a: | Witam
Zaglądam na forum od pewnego czasu, ale jakoś nigdy się nie przywitałam z Wami.
Może po trosze dlatego, że mój zawód niewiele ma wspólnego z masażem (no może tyle, że po tygodniu wzmożonej pracy sama potrzebuję masażu ), a większość użytkowników to właśnie masażyści (i masażystki ).
Pomyślałam sobie jednak, że może kiedyś się Wam przydam
Jeśli będziecie mieli pytania dotyczące prowadzenia działalności gospodarczej - odpowiem chętnie - na ile starczy mi wiedzy
Pozdrawiam ciepło! |
Witamy na forum Lepiej późno niż wcale
I taka branża jest nam przydatna i to bardzo Także zachęcam do pomocy
gosia1712 - 2010-09-10, 19:33 Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! hej ... witam wszystkich
[ Dodano: 2010-09-10, 20:33 ]
hej
administrator - 2010-09-10, 21:58 Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj sie !
gosia1712 napisał/a: | hej ... witam wszystkich
[ Dodano: 2010-09-10, 20:33 ]
hej |
witamy
BOWTECH - 2010-09-13, 14:19
Dzień dobry!
Na imię mam Hania i niedawno, ze zdziwieniem, dowiedziałam się, że zdałam egzamin na technika masażystę - czyli czas wielki się u Was zalogować! Od dwóch lat pracuję z Techniką Bowena i raczej przy tym pozostanę, a dlaczego to już pogadamy w innym wontku.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i życzę miłego dnia
|
|
|