To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

lysy200 - 2010-08-20, 14:05

Witam wszystkich
administrator - 2010-08-20, 15:54

lysy200 napisał/a:
Witam wszystkich

witamy ;)

koper89 - 2010-08-21, 15:58

Witam wszystkich :)
administrator - 2010-08-21, 23:54

koper89 napisał/a:
Witam wszystkich :)

Witamy ;)

przemkoo101 - 2010-08-24, 12:45

Witam wszystkich na forum :)

Masuje od ponad dwóch lat.Skończyłem półroczny kurs masażu klasycznego a teraz ucze sie na technika,jeszcze rok szkoły przedemną ;) Mam nadzieje że uda mi sie zdobyć tu wiedzę od bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów,a może samemu mi się uda coś podpowiedzieć ;)

administrator - 2010-08-24, 18:48

Witaj ;)
magdalenka - 2010-08-25, 13:05

Witam wszystkich serdecznie :smile:
Od bardzo dawna szukalam sobie miejsca i zajecia na tym swiecie,az wreszcie znalazlam-masaz- moja pasja i droga zyciowa :shock: ktora bede doskonalic i rozwijac od wrzesnia w Szkole Medycznej :grin:

iza_ch - 2010-08-25, 17:52

Witam serdecznie :)

Jestem technikiem fozjoterapii pracującym w zawodzie, obecnie na 3 roku studiów licencjackich. Chciałabym poduczyć się masażu na kierunku technik masażysta ale jak to wszystko ze sobą pogodzić? :)
Pozdrawiam serdecznie

massagewarsaw - 2010-08-25, 18:05
Temat postu: kurs masaz tajski
bedzie ci ciezko pogodzic dwie szkoly.

pozostaja ci kursy.

zreszta sporo materialu jest taka sama w obu szkolach, bez mozliwosci ich zaliczenia w technikum masazu

administrator - 2010-08-25, 19:10

magdalenka napisał/a:
Witam wszystkich serdecznie :smile:
Od bardzo dawna szukalam sobie miejsca i zajecia na tym swiecie,az wreszcie znalazlam-masaz- moja pasja i droga zyciowa :shock: ktora bede doskonalic i rozwijac od wrzesnia w Szkole Medycznej :grin:

Witamy na forum ;)

iza_ch napisał/a:
Witam serdecznie :)

Jestem technikiem fozjoterapii pracującym w zawodzie, obecnie na 3 roku studiów licencjackich. Chciałabym poduczyć się masażu na kierunku technik masażysta ale jak to wszystko ze sobą pogodzić? :)
Pozdrawiam serdecznie

Witamy ;) Dasz rade ;)

Padma - 2010-09-07, 11:53

Witam :)

Zaglądam na forum od pewnego czasu, ale jakoś nigdy się nie przywitałam z Wami.
Może po trosze dlatego, że mój zawód niewiele ma wspólnego z masażem (no może tyle, że po tygodniu wzmożonej pracy sama potrzebuję masażu :D ), a większość użytkowników to właśnie masażyści (i masażystki :) ).

Pomyślałam sobie jednak, że może kiedyś się Wam przydam :)
Jeśli będziecie mieli pytania dotyczące prowadzenia działalności gospodarczej - odpowiem chętnie - na ile starczy mi wiedzy :)

Pozdrawiam ciepło!

administrator - 2010-09-07, 19:30

Padma napisał/a:
Witam :)

Zaglądam na forum od pewnego czasu, ale jakoś nigdy się nie przywitałam z Wami.
Może po trosze dlatego, że mój zawód niewiele ma wspólnego z masażem (no może tyle, że po tygodniu wzmożonej pracy sama potrzebuję masażu :D ), a większość użytkowników to właśnie masażyści (i masażystki :) ).

Pomyślałam sobie jednak, że może kiedyś się Wam przydam :)
Jeśli będziecie mieli pytania dotyczące prowadzenia działalności gospodarczej - odpowiem chętnie - na ile starczy mi wiedzy :)

Pozdrawiam ciepło!

Witamy na forum ;) Lepiej późno niż wcale :)

I taka branża jest nam przydatna i to bardzo ;) Także zachęcam do pomocy ;)

gosia1712 - 2010-09-10, 19:33
Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj sie !
hej ... witam wszystkich :)

[ Dodano: 2010-09-10, 20:33 ]
:smile: hej

administrator - 2010-09-10, 21:58
Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj sie !
gosia1712 napisał/a:
hej ... witam wszystkich :)

[ Dodano: 2010-09-10, 20:33 ]
:smile: hej

witamy ;)

BOWTECH - 2010-09-13, 14:19

Dzień dobry!
Na imię mam Hania i niedawno, ze zdziwieniem, dowiedziałam się, że zdałam egzamin na technika masażystę :shock: - czyli czas wielki się u Was zalogować! Od dwóch lat pracuję z Techniką Bowena i raczej przy tym pozostanę, a dlaczego to już pogadamy w innym wontku.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i życzę miłego dnia :smile: