Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
kala_883 - 2010-06-17, 22:04
WITAM WSZYSTKICH!!
Mam na imie Karolina i ciesze sie ze tu z Wami jestem
Od niedawna zagladam na forum i postanowilam sie zalogowac Koncze wlasnie kurs klasycznego i zastanawiam sie co z tym dalej robic:) Myśle ze wlasnie tutaj znajde odpowiedz
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow i do ,,uslyszenia"
Kala_883
Necrii - 2010-06-17, 23:00
e-Masaz.pl napisał/a: |
im więcej napiszesz ty lepiej |
Hm... podejrzewam, że z moją wiedzą ogólną będzie to głównie spam. Czyżby był w cenie?
administrator - 2010-06-18, 14:31
kala_883 napisał/a: | WITAM WSZYSTKICH!!
Mam na imie Karolina i ciesze sie ze tu z Wami jestem
Od niedawna zagladam na forum i postanowilam sie zalogowac Koncze wlasnie kurs klasycznego i zastanawiam sie co z tym dalej robic:) Myśle ze wlasnie tutaj znajde odpowiedz
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow i do ,,uslyszenia"
Kala_883 |
Witamy A co dalej robić oczywiście ze szkole bo kurs to za mało
Necrii napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: |
im więcej napiszesz ty lepiej |
Hm... podejrzewam, że z moją wiedzą ogólną będzie to głównie spam. Czyżby był w cenie? |
dzisiaj wszystko w cenie
Taisa - 2010-06-22, 14:16
Witam wszystkich
administrator - 2010-06-22, 20:28
Taisa napisał/a: | Witam wszystkich |
Cześć
AxelWhaitZZZ - 2010-06-24, 13:20
Witam wszystkich
administrator - 2010-06-24, 15:16
wszyscy witają
Necrii - 2010-06-24, 15:32
Witam i ja xD
klaudyna1713 - 2010-07-01, 15:57
Witam wszystkich
administrator - 2010-07-01, 17:31
Witamy
Królis - 2010-07-04, 15:37
Witam i pozdrawiam serdecznie
administrator - 2010-07-04, 21:57
Królis napisał/a: | Witam i pozdrawiam serdecznie |
Witamy i pozdrawiamy serdecznie
hedonism - 2010-07-08, 12:59
I ja witam Moja przygoda z masażem rozpoczęła sie 1,5 roku temu od... masażu, który miałam w gabinecie kosmetycznym jako klientka. Podobało mi sie bardzo. Później zobaczyłam w sieci masaż lomi lomi, jeszcze bardziej sie zafascynowałam, zrobiłam kilka kursów, w tym klasyk i II etap masaż segmentarny i drenaż, oraz kamienie, lomi lomi (tutaj również dwa warsztaty dla zaawansowanych). Uwielbiam klasyk i lomi:) Od września wybieram sie do technikum wieczorowego dlatego, ze cały czas czuje niedosyt wiedzy i kwalifikacji. Zawodowo robię zupełnie coś innego, masaże w weekendy i wieczorami. Dla mnie to pasja i sposób również na rozwój osobisty poprzez prace z ludzmi i relacje międzyludzkie:)
Pozdrawiam
Kasia
administrator - 2010-07-08, 14:33
hedonism napisał/a: | I ja witam Moja przygoda z masażem rozpoczęła sie 1,5 roku temu od... masażu, który miałam w gabinecie kosmetycznym jako klientka. Podobało mi sie bardzo. Później zobaczyłam w sieci masaż lomi lomi, jeszcze bardziej sie zafascynowałam, zrobiłam kilka kursów, w tym klasyk i II etap masaż segmentarny i drenaż, oraz kamienie, lomi lomi (tutaj również dwa warsztaty dla zaawansowanych). Uwielbiam klasyk i lomi:) Od września wybieram sie do technikum wieczorowego dlatego, ze cały czas czuje niedosyt wiedzy i kwalifikacji. Zawodowo robię zupełnie coś innego, masaże w weekendy i wieczorami. Dla mnie to pasja i sposób również na rozwój osobisty poprzez prace z ludzmi i relacje międzyludzkie:)
Pozdrawiam
Kasia |
Witamy na forum Oby więcej takich forumowiczów. Zapraszamy do korzystania i dzielenia się doświadczeniami.
goldenspa - 2010-07-15, 23:12
Witam
Fizjoterapeutą i masażystą jestem od 15 lat. Od niedawna udało mi się otworzyć salon odnowy biologicznej, masażu i odchudzania. Zapraszam do odwiedzenia mojej strony http://goldenspa.com.pl/
Pozdrawiam
|
|
|