To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !

alfredo - 2009-12-04, 13:23

Witam serdecznie.

Forum przeglądałem jakiś czas temu i tu znalazłem ogłoszenie o usługach masażu.
Jestem zadowolony z usług, wiec w ramach podziękowania postanowiłem się zarejestrować w końcu. :)

Pozdrawiam.

administrator - 2009-12-04, 13:26

alfredo napisał/a:
Witam serdecznie.

Forum przeglądałem jakiś czas temu i tu znalazłem ogłoszenie o usługach masażu.
Jestem zadowolony z usług, wiec w ramach podziękowania postanowiłem się zarejestrować w końcu. :)

Pozdrawiam.

Witamy na forum ;)

matpod - 2009-12-11, 23:06

Witam,
Jestem studentem III roku Fizjoterapii AWF w Poznaniu (z ktorego nawiasem mowiac jestem bardzo zadowolony:) i prosiłbym o pomoc w wątku, który już założylem:

http://forum.e-masaz.pl/v...f6206c12d6#5803

Pozdrawiam wszystkich i z góry dziekuje za pomoc:)

administrator - 2009-12-12, 18:03

Witamy na forum ;)
Lorelai_ - 2009-12-14, 19:44

Dzień dobry wszystkim:) Nawet jeśli będę tutaj tylko przelotem, to przywitać się wypada;)
administrator - 2009-12-14, 20:56

Lorelai_ napisał/a:
Dzień dobry wszystkim:) Nawet jeśli będę tutaj tylko przelotem, to przywitać się wypada;)

A wypada, wypada ;) Witamy na forum :D

joannaB - 2009-12-15, 20:19

hej, jestem tu nowa :lol: pracuje i mieszkam w UK.Zamierzam otworzyc gabinet masazu leczniczego,mam niezbedne kwalfikacje.Chcialabym sie dowiedziec cos wiecej jak z tym ruszyc no i ceny bo to jest podstawa,joannaB
massagewarsaw - 2009-12-15, 20:30
Temat postu: kurs masaz tajski
zarejestruj dzialalnosc (formularz self-employment - po okolo miesiecu dostaniesz potwierdzenie, ale mozesz pracowac od razu), wynajmij gabinet (mozesz potrzebowac lokal z klasyfikacja na prowadzenie takiej dzialalnosci, inspekcje fire brigade i policji - trading office w town hall ma to info).

zaloz oddzielny, bardziej rozwiniety watek i zadaj bardziej precyzyjne pytania, tu jest przywitalnia.

Tupsson - 2009-12-16, 01:09

Witam wszystkich ;] z tego co o sobie to jestem na drugim roku technika masażysty, i tak jakoś mnie dzisiaj wzięło żeby poszukać jakiegoś forum i to jest pierwsze, na które natrafiłem i dalej nie szukam :P przyjemnie tu ^^ Pozdrawiam
Truskawa - 2009-12-16, 07:21

Pewnie że przyjemnie:)
Witamy w rodzinie:)

administrator - 2009-12-16, 13:59

Truskawa napisał/a:
Pewnie że przyjemnie:)
Witamy w rodzinie:)

hehe witamy w rodzinie dobre :D
witamy witamy :D

zarrru - 2010-01-07, 23:06

Witam wszystkich.
Jestem studentem pierwszego roku fizjoterapii.
Forum znalazłem szukając informacji, o zdobywaniu kwalifikacji do pracy za granicą.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do dyskusji w moim temacie :mrgreen:

Mereo - 2010-01-08, 15:12

Troszkę późno ale Witam wszystkich gorąco :)
shantaram - 2010-01-08, 20:44

WITAM WSZYSTKICH :wink: ;) masaz jest moja pasja od dawna ;) ale dopiero niedawno zdecydowalam sie na doksztalcanie w tym kierunku;) za niedlugo ukoncze kurs masazu klasycznego [w belgii] od lutego znowu wybieram sie na nauki masazu ayurvedyjskiego;) bardzo ciesze sie ze moge korzystac na tym forum z wszelkich potrzebnych materialow i doswiadczenia innych;) ktorzy chca sie nim dzielic :wink: wierze ze pomoze mi przy zglebianiu tak nieograniczonej wiedzy jaka jest masaz;) z podziekowaniami dla administratora za pomysl i forumowiczom za bycie;) pozdrawiam;)
administrator - 2010-01-08, 20:52

shantaram napisał/a:
WITAM WSZYSTKICH :wink: ;) masaz jest moja pasja od dawna ;) ale dopiero niedawno zdecydowalam sie na doksztalcanie w tym kierunku;) za niedlugo ukoncze kurs masazu klasycznego [w belgii] od lutego znowu wybieram sie na nauki masazu ayurvedyjskiego;) bardzo ciesze sie ze moge korzystac na tym forum z wszelkich potrzebnych materialow i doswiadczenia innych;) ktorzy chca sie nim dzielic :wink: wierze ze pomoze mi przy zglebianiu tak nieograniczonej wiedzy jaka jest masaz;) z podziekowaniami dla administratora za pomysl i forumowiczom za bycie;) pozdrawiam;)

Witamy na forum ;)