Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
massagewarsaw - 2009-09-29, 14:01 Temat postu: masaz tajski calkiem sluszny wybor
administrator - 2009-09-29, 16:13
Dandys napisał/a: | Witam serdecznie!! Mam na imie Dawid,a masażem zajmuje sie od roku. Jak ja to mówie coś mi odbiło na "starość" i stwierdziłem ze chce cos robić dla ludzi, zmienic zupełnie profesje i tak padło na masaz:) |
Szukajta a znajdzieta
Witamy na forum
Anonymous - 2009-10-01, 07:43
Witam wszystkich nazywam się Grzegorz mam 23l od 4 miesięcy posiadam zawód "Biomasażysty" po rocznej szkole we Wrocławiu. Obecnie szukam pracy jako masażysta, pozdrawiam.....
administrator - 2009-10-01, 08:27
Grzes napisał/a: | Witam wszystkich nazywam się Grzegorz mam 23l od 4 miesięcy posiadam zawód "Biomasażysty" po rocznej szkole we Wrocławiu. Obecnie szukam pracy jako masażysta, pozdrawiam..... |
Witamy na forum Grześ
massagewarsaw - 2009-10-01, 09:09 Temat postu: masaz tajski zapisz sie do obserwcji watku "praca oferowana" http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?p=5155
Avanty - 2009-10-04, 20:50
Cześć jestem Tomek. jestem studentem fizjoterapii AWF 2 roku, w te wakacje zrobiłem kurs i dopiero zaczynam swoją przygodę z masażem
Pozdrawiam wszystkich
Truskawa - 2009-10-05, 15:42
Witamy i pozdrawiamy:) Mamy nadzieję że ten serwis wspomoże twoją walkę w tej dziedzinie
Anonymous - 2009-10-05, 20:56
Witam wszystkich. Studiowałem 2 lata fizjoterapie i przerwałem i teraz niewiem co począć. Zastanawiam się nad masażem ale czy w wieku 22 lat warto brać sie za 2 letnią i szkołe i nie mieć pewności co do pracy w zawodzie. Sam niewiem. Może mi ktoś doradzi? Pozdrawiam
theblood - 2009-10-05, 21:10
Witam serdecznie. Jestem Konrad i... nie zajmuje się masażami, ale jednocześnie lubię czasem poczytać wypowiedzi osób zajmujących się tym tudzież artykuły o masażach (a moja matczyna jeszcze bardziej ), dlatego też oto jestem
massagewarsaw - 2009-10-05, 21:20 Temat postu: masaz tajski zarobki masazystow/fizjo sa bradzo niskie, jedne z najnizszych ze wszystkich zawodow, ale zatrudnienie to zdobycie zdolnosci praktycznych i przy okazji prywatnych pacjentow/klientow w miejscu pracy, a nastepnie otwarcie wlasnego gabinetu.
jesli czujesz, ze to jest twoja przyszlosc, to idz w tym kierunku przez licencjat fizjo, technika masazyste czy przez jakis dobry kurs klasycznego - szczegolnie, jesli mozesz uczyc sie bezplatnie czy z niewielkim czesnym.
administrator - 2009-10-06, 14:50
Dorian napisał/a: | Witam wszystkich. Studiowałem 2 lata fizjoterapie i przerwałem i teraz niewiem co począć. Zastanawiam się nad masażem ale czy w wieku 22 lat warto brać sie za 2 letnią i szkołe i nie mieć pewności co do pracy w zawodzie. Sam niewiem. Może mi ktoś doradzi? Pozdrawiam |
Witamy na Forum.
Jak pisał massage warto spróbować to tylko 2 lata lub jakiś kurs.
Pozdrawiam
theblood napisał/a: | Witam serdecznie. Jestem Konrad i... nie zajmuje się masażami, ale jednocześnie lubię czasem poczytać wypowiedzi osób zajmujących się tym tudzież artykuły o masażach (a moja matczyna jeszcze bardziej ), dlatego też oto jestem |
Witamy i życzymy miłego czytania artykułów.
Anonymous - 2009-10-07, 14:44 Temat postu: Nowy :) Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc przywitać się wypada.
Niestety z powodu braku czasu masażem nie zajmowałem się bardzo dawno, aczkolwiek nie jest mi on całkiem obcy.
Ostatnio niestety zmuszony zostałem do korzystania z uroków technologii, stąd moja znajomość tego tematu.
Oczywiście przyjemniej by było naturalnie i wogóle, ale cóż kiedy czasu niestarcza.
Pozdrawiam:
WS
administrator - 2009-10-07, 15:29 Temat postu: Re: Nowy :)
Alf_Q napisał/a: | Witam wszystkich!
Jestem tu nowy, więc przywitać się wypada.
Niestety z powodu braku czasu masażem nie zajmowałem się bardzo dawno, aczkolwiek nie jest mi on całkiem obcy.
Ostatnio niestety zmuszony zostałem do korzystania z uroków technologii, stąd moja znajomość tego tematu.
Oczywiście przyjemniej by było naturalnie i wogóle, ale cóż kiedy czasu niestarcza.
Pozdrawiam:
WS |
Witamy na forum
tarasow - 2009-10-15, 10:36
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Do usłyszenia/przeczytania, Jakub.
administrator - 2009-10-15, 16:50
tarasow napisał/a: | Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Do usłyszenia/przeczytania, Jakub. |
Witamy
|
|