Egzamin zawodowy Technik masażysta - EGZAMIN ZAWODOWY CZERWIEC 2015
brzezia - 2015-06-09, 20:51
niby tak
ninaRolska - 2015-06-09, 20:59
na 50% jestem pewna ze w lublinie byl przykurcz stawu skokowego
masumi - 2015-06-09, 22:14
ninaRolska napisał/a: | na 50% jestem pewna ze w lublinie byl przykurcz stawu skokowego |
Skąd ta 50% pewność?
Dowiedziałaś się czegoś od kogoś? czy po prostu kierujesz się intuicja?
marzencia331 - 2015-06-09, 22:53
Napewno wszyscy maja egzamin pisemny 22 czerwca a co do praktyki to z tego co ja wiem to moga byc max 2 gr zadan na cala Polskę.
Ja osobiście z tego co przyszło do przygotowani w szkolach to obstawiam segmentarny kregoslupa bo gdyby chcieli coś wiecej to za długo by to trwalo poniewaz z tego co wiadomo to segmentarny niezaleznie czego zawsze trzeba poprzedzic opracowaniem kregoslupa lub porazenie nerwu twarzowego ale moge sie mylic.
Nam potrzebne sa konkrety od osob ktore juz zdawały a nie tylko przypuszczenia
Musimy byc dobrej mysli Pozdrawiam
Kartoflaczek - 2015-06-09, 23:24
Po raz ostatni to piszę. W Lublinie na egzaminie w liderze były przykurcze. 4 zestawy pytań. Na 100%. Kto chce niech wierzy, kto nie chce niech nie wierzy. W wytycznych również był klin i piórko.
syc_mary - 2015-06-09, 23:25
marzencia331 napisał/a: | Napewno wszyscy maja egzamin pisemny 22 czerwca a co do praktyki to z tego co ja wiem to moga byc max 2 gr zadan na cala Polskę.
Ja osobiście z tego co przyszło do przygotowani w szkolach to obstawiam segmentarny kregoslupa bo gdyby chcieli coś wiecej to za długo by to trwalo poniewaz z tego co wiadomo to segmentarny niezaleznie czego zawsze trzeba poprzedzic opracowaniem kregoslupa lub porazenie nerwu twarzowego ale moge sie mylic.
Nam potrzebne sa konkrety od osob ktore juz zdawały a nie tylko przypuszczenia
Musimy byc dobrej mysli Pozdrawiam |
Nie jestem pewna czy 2 raz pod rzad dali by kregoslup?! Chodz tutaj w m segmentarnym. Wtedy trudno by im bylo wymyslic cos dla 2 grupy. A poza tym w segmentarnym kregoslupa jest za malo technik. W ciagu 5 minut jak nie mniej mozna opracowac kregoslup. Chyba ze dadza grzbiet. Wtedy trzeba opracowac kregoslup, grzbiet i lopatke. Reszta opracowan w segmentarnym moze zajac duzo czasu. Ale to tylko moje teorie. Ja zdaje 20 a pierwsza grupa w mojej klasie 19.
syc_mary - 2015-06-09, 23:30
Kartoflaczek napisał/a: | Po raz ostatni to piszę. W Lublinie na egzaminie w liderze były przykurcze. 4 zestawy pytań. Na 100%. Kto chce niech wierzy, kto nie chce niech nie wierzy. W wytycznych również był klin i piórko. |
Piorko na 100 % jest bo jest w wytycznych dla szkoly a z klinow to zazwyczaj sie korzysta. Ale dzieki za info
jacekhirs - 2015-06-10, 05:27 Temat postu: Egzamin
masazmasaz1 napisał/a: | ja egzamin mam dopiero 1 lipca w TEB EDUKACJI, ale popytam znajomych o ten egzamin w Liderze | WITAM I DOWIASWAŁEŚ SIE CO BYŁO W LIDERZE
kasssss - 2015-06-10, 06:01
segmentarke watpie ze dadza bardziej obstawiam to co w lublinie ...
afrojam - 2015-06-10, 07:47
Zawsze mogą dać opracowanie grzbietu i miednicy w pozycji leżącej....ale to jest takie gdybanie.
My w Katowicach zdajemy 16-19 czerwca. Jak będę miała jakieś potwierdzone info to dam znać;)
ona1992 - 2015-06-10, 10:18
witam wiadomo coś co mieli na egzaminie. prosze o kontakt
massagewarsaw - 2015-06-10, 10:24
bykiem, dla slepych:
W lublinie w liderze były przykurcze w konczynach spowodowane urazami. 4 zestawy pytań. Klasyk. Części: udo strona przednia plus kolano, dłon i przedramię strona przednia, dłoń i przedramię strona tylna, stopa i podudzie cześć przednia.
Dzis w radomiu, kolejny bytom 14.
burak - 2015-06-10, 10:25
Cholery można dostać z takimi odpowiedziami. Odpowiadanie półsłówkami, jakimś szyfrem, czy slangiem. Tak, to do kartofla.
Moim zdaniem będzie osiem tematów, a wśród nich z pewnością izometryczny masaż mięśnia okrężnego ust.
W tym temacie niech wypowiadają się osoby, które mają coś do powiedzenia i potrafią to przekazać, a nie (jak to delikatnie ująć?) dziewczynki z parciem na szkło.
massagewarsaw - 2015-06-10, 10:30
burak, to sie lubi, co sie ma.
z tych polslowek, aluzji, sugestii, niedopowiedzen mozna w koncu zlozyc te mozaike do kupy. Ale ta kupa smierdzi, pozera kupe nerwow i energii.
niestety, taki jest poziom nauki czyli po owocach ich poznacie
pinczer - 2015-06-10, 10:50
Na to wygląda ze będą 4 zadania, skoro na salę wchodzą dwie pary , jedna para masuje druga odpowiada na zadania, i potem zmiana. Może dzis ktoś z Radomia to potwierdzi?
|
|
|