Hyde Park forum ogólne - Temat ogólny o wszystkim
administrator - 2010-06-26, 11:04
kala_883 napisał/a: | Czy ma ktos przykladowe testy do egzaminu koncowego z masazu klasycznego w bio studio? Bo ja wlasnie za tydzien mam egzamin i cos by sie przydalo Z gory dzieki |
Notatek się nie robiło ??
Może się przyda: Technika masażu klasycznego
A tutaj masz wszystkie: Techniki masażu
sylwek - 2010-06-28, 17:48
Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..
Jak tam reszta userow ? Ujawniac sie
administrator - 2010-06-28, 20:46
sylwek napisał/a: | Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..
Jak tam reszta userow ? Ujawniac sie |
Pracować i reklamować się trzeba żeby mies korzyść materialna którą można wykorzystać na spędzenia wolnego czasu... a jeśli chodzi o wolny czas, powiedzcie gdzie jedziecie na wakacje? Jakie ciekawe miejsca polecacie w Polsce lub gdzieś dalej?
Necrii - 2010-06-29, 10:42
Cypr xD nie no... dzisiaj jade, więc trzymajcie za mnie kciuki
sylwek - 2010-06-29, 11:05
Jezeli chodzi o spedzenie wolnego czasu .. zdecydowanie polecam Biebrzanski Park Narodowy .. bez dwoch zdan
administrator - 2010-06-29, 13:34
Necrii napisał/a: | Cypr xD nie no... dzisiaj jade, więc trzymajcie za mnie kciuki |
Powodzenia życzę oby wszystko było ok. Rób zdjęcia potem nam pokażesz
sylwek napisał/a: | Jezeli chodzi o spedzenie wolnego czasu .. zdecydowanie polecam Biebrzanski Park Narodowy .. bez dwoch zdan |
Hmm... jeśli ktoś lubi spokój cisze i obcowanie z natura to tak ale tak po za tym chyba nie ma atrakcji tam?
sylwek - 2010-06-29, 18:25
Oj naprawde jest tego wiecej, nie tylko BPN .. ponizszy link rozjasni ciekawskich
http://www.atrakcjepodlasia.pl/index.htm
dziku_SKA - 2010-06-30, 07:52
e-Masaz.pl napisał/a: | sylwek napisał/a: | Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..
Pracować i reklamować się trzeba żeby mies korzyść materialna którą można wykorzystać na spędzenia wolnego czasu... a jeśli chodzi o wolny czas, powiedzcie gdzie jedziecie na wakacje? Jakie ciekawe miejsca polecacie w Polsce lub gdzieś dalej? |
Wśród nadmorskich miejscowości polecam zdecydowanie Białogórę. Przepiękna, szeroka plaża i biały piasek. To oczywiście to dla tych, którym nie przeszkadzają tłumy. Ja jeżdżę tam poza sezonem. Niestety w sezonie nad morzem ciężko jest odpocząć...
A ja w tym roku jadę na wyspy greckie
administrator - 2010-06-30, 17:37
Wielkie dzięki za link Po ogląda się i może się kiedyś tam wybierze
dziku_SKA napisał/a: | e-Masaz.pl napisał/a: | sylwek napisał/a: | Wakacje wakacjami, egzamin za plecami .. na dniach w koncu zakupie swoj wymarzony stol do masazu i zaczne malymi kroczkami probowac reklamowac sie i udzielac zabiegow masazu, tym bardziej ze w moim miescie to deficyt jesli chodzi o masazystow ..
Pracować i reklamować się trzeba żeby mies korzyść materialna którą można wykorzystać na spędzenia wolnego czasu... a jeśli chodzi o wolny czas, powiedzcie gdzie jedziecie na wakacje? Jakie ciekawe miejsca polecacie w Polsce lub gdzieś dalej? |
Wśród nadmorskich miejscowości polecam zdecydowanie Białogórę. Przepiękna, szeroka plaża i biały piasek. To oczywiście to dla tych, którym nie przeszkadzają tłumy. Ja jeżdżę tam poza sezonem. Niestety w sezonie nad morzem ciężko jest odpocząć...
A ja w tym roku jadę na wyspy greckie |
No plaza jest ok ale jak ktoś ale jeśli chodzi o mnie to już mam jej dość wiec szukam innych miejsc takich jak napisał wyżej kolega
Co do wysp greckich zazdroszczę może kiedyś się wybiorę Rób zdjęcia i podziel się za nami z podroży
Necrii - 2010-07-04, 13:48
dziku_SKA napisał/a: |
A ja w tym roku jadę na wyspy greckie |
Nie uważacie, że w tym roku dużo ludzi wybiera egzotykę?
massagewarsaw - 2010-07-04, 13:57 Temat postu: kurs masaz tajski w polsce drozeje (kryzys nie dotarl albo jakims cudem kraj wyszedl w niego obronna reka), ale w innych krajach tragedia - dlatego mozna znalesc tam tanie przeloty i oferty pobytowe.
jednym z bardziej popularnych egzotycznych krajow, od lat, jest tajlandia (temperatura morza 32C)
administrator - 2010-07-04, 15:36 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
massagewarsaw napisał/a: | w polsce drozeje (kryzys nie dotarl albo jakims cudem kraj wyszedl w niego obronna reka), ale w innych krajach tragedia - dlatego mozna znalesc tam tanie przeloty i oferty pobytowe.
jednym z bardziej popularnych egzotycznych krajow, od lat, jest tajlandia (temperatura morza 32C) |
Dokładnie taniej i pogoda zapewniona. Tak czy siak Polsce tez trzeba zwiedzać
sylwek - 2010-07-16, 21:17
I w tym tkwi problem, bo taka jest u nas mentalnosc, jeden powie ze nic u nas nie ma i tak sie to przenosi z osoby na osobe nie chcac nawet sie przekonac o tym ze COS u nas atrakcyjnego w ogole jest ..
Sam sie o tym juz przekonalem i naprawde radze dokladnie sie rozejrzec bo w Polsce jest mnostwo takich miejsc
peace
administrator - 2010-07-17, 11:18
sylwek napisał/a: | I w tym tkwi problem, bo taka jest u nas mentalnosc, jeden powie ze nic u nas nie ma i tak sie to przenosi z osoby na osobe nie chcac nawet sie przekonac o tym ze COS u nas atrakcyjnego w ogole jest ..
Sam sie o tym juz przekonalem i naprawde radze dokladnie sie rozejrzec bo w Polsce jest mnostwo takich miejsc
peace |
Dokładnie ! Nie dawno bylem w Jastrzębiej górze .. prawie jak wyspy kanaryjskie ciepły czysty pasek woda czysta tylko odpoczywać, polecam w tym kierunku bo w stronę Helu jeden wielki korek samochodowy.
Necrii - 2010-07-29, 17:34
e-Masaz.pl napisał/a: |
Dokładnie ! Nie dawno bylem w Jastrzębiej górze .. prawie jak wyspy kanaryjskie ciepły czysty pasek woda czysta tylko odpoczywać, polecam w tym kierunku bo w stronę Helu jeden wielki korek samochodowy. |
Znasz to z autopsji? Czyżbyś był gdzieś z okolic Pomorza?
|
|
|