Hyde Park forum ogólne - Jesteś tu nowy? Przywitaj się !
Pimenta - 2008-09-18, 13:09
Oh! Przepraszam za nie przywitanie się!
Tak wiec kłaniam się i witam ze wszystkimi użytkownikami forum
O sobie powiem tyle, że mam na imię Justyna i uczę się na drugim roku w policealnym studium na kierunku Technik Masażysta
Pozdrawiam!
Adam P - 2008-09-18, 13:49
Pimenta napisał/a: | uczę się na drugim roku w policealnym studium na kierunku Technik Masażysta
Pozdrawiam! |
można sie zapytać w jakiej miejscowosci jest Twoja szkola?
Pimenta - 2008-09-18, 15:31
w Świnoujściu. A dlaczego pytasz?
administrator - 2008-09-18, 15:58
Reszte podrywu prosze na pw hehe
Adam P - 2008-09-18, 16:26
Oj Karol zaraz odrazu podrywu trzeba ciaganac nowych za język zeby cos pisali na forum hehe a widzisz jak sie sklada ze za tydzien gram mecz w Szczecinie i moze szukam jakiegos masażysty Dobra przesadzam juz nic nie mowie
Karol daj dziewczynie linka gdzie mozna swoje zdjecia wrzucac
administrator - 2008-09-18, 17:34
Adam P napisał/a: | Oj Karol zaraz odrazu podrywu trzeba ciaganac nowych za język zeby cos pisali na forum hehe a widzisz jak sie sklada ze za tydzien gram mecz w Szczecinie i moze szukam jakiegos masażysty Dobra przesadzam juz nic nie mowie
Karol daj dziewczynie linka gdzie mozna swoje zdjecia wrzucac |
Jednak cos na rzeczy jest
Prosze o to link: http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=121
Pimenta - 2008-09-18, 17:56
Tak od razu podrywy?
Hehehe... zdjęcie może zaraz wrzucę jakieś Ino cuś znajdę najpierw
Adam P - 2008-09-18, 18:01
To czekamy czekamy a zeby nie bylo offtopu to witamy na forum
administrator - 2008-09-18, 19:19
Witamy Witamy
agnieszka - 2008-09-25, 11:29
Witam szanowne grono jestem tu chyba najnowsza i najzieleńsza bo dopiero sie zapisałam do studium masażu leczniczego ,ale pozwólcie żebym mogła korzystać z Waszego doswiadczenia teoretycznego i praktycznego chłone to co piszecie i strasznie się ciesze że jest takie forum -pozdrawiam wszystkich cieplutko.
massagewarsaw - 2008-09-25, 11:38 Temat postu: masaz warszawa jesli jest to jednoroczne (tak, jak napisalas pare minut temu w krzykaczu), to nie jest to masaz leczniczy.
Technik i prawo do wykonywania masazu leczniczego jest po 2200h nauki (2 lata). Szkola wprowadzila cie w blad, zadaj zwrotu pieniedzy i przenos sie, jesli ci zalezy na nauce leczniczego (moze jeszcze znajdziesz wolne miejsca i nie jest za pozno na dogonienie materialu)
niemniej, papierek i tytul nie czyni jeszcze dobrego masazysty (tak, jak nie czyni to w zadnym innym zawodzie). Jesli chcesz sie uczyc i masz talent, to bedziesz w stanie pomoc kazdemu, nawet w powaznych chorobach. Natomiast nie bedziesz mogla pracowac w sluzbie zdrowia.
cala ta dyskusja powinna byc gdzies indziej niz w przywitaniach, wiec admin i tak ja pewnie gdzies przeniesie.
administrator - 2008-09-26, 07:42
agnieszka napisał/a: | Witam szanowne grono jestem tu chyba najnowsza i najzieleńsza bo dopiero sie zapisałam do studium masażu leczniczego ,ale pozwólcie żebym mogła korzystać z Waszego doswiadczenia teoretycznego i praktycznego chłone to co piszecie i strasznie się ciesze że jest takie forum -pozdrawiam wszystkich cieplutko. |
Serdecznie witamy na forum
litka - 2008-10-16, 21:57 Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj sie ! Witam wszystkich, nie wiem na jak długo, bo dopiero rozważam "wstąpienie w szeregi". Trochę sobie poczytałam i uważam, że atmosfera jest przychylna, a uwagi b. konkretne.
administrator - 2008-10-17, 20:16 Temat postu: Re: Jesteś tu nowy? Przywitaj sie !
litka napisał/a: | Witam wszystkich, nie wiem na jak długo, bo dopiero rozważam "wstąpienie w szeregi". Trochę sobie poczytałam i uważam, że atmosfera jest przychylna, a uwagi b. konkretne. |
Witamy na forum
magda84 - 2008-10-22, 14:49
Witam wszystkich. Nowa na forum
|
|
|