To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum.e-Masaz.pl
Internetowe forum o masażach, fizjoterapii, odnowie biologicznej i spa. Forum masażu. Forum masaże. Forum masaż. Forum spa. Forum masaze. Forum rehabilitacja. Forum fizjoterapia. Forum masażystów. Forum masażysty. Fizjoterapia forum, Rehabilitacja forum

Egzamin zawodowy Technik masażysta - Egzamin Zawodowy 2016 maj/ czerwiec

Yasu - 2016-06-17, 20:16

Ewciak92 najgorzej. :c
Yasu - 2016-06-17, 20:26

Lukopuko
Z tego co widziałam na 6 stronie ktoś wrzucał zdjęcia arkusza.

olqa - 2016-06-17, 21:01

o chryste, co to było :D zdałam, ale nie jestem zadowolona, bo wiem, że potrafię więcej niż było w tym arkuszu, w ogóle nie było praktycznie tego, co powtarzałam sobie. :D no ale najważniejsze, że zdane. Teraz praktyczny i koniec stresu :) już pochowałam notatki, żeby mnie nie rozpraszały :D trzymam za Was kciuki :)
zbyszek_krok - 2016-06-17, 21:20

Dzień dobry wszystkim :) .
Nie wiecie przypadkiem jak na tym forum pobrać załączniki? Bo widać że ktoś coś załączył, ale nie da się już na tym kliknąć. Zarejestrowałem się przed chwilą... Potrzebuję arkusze pytań (nie odpowiedzi tylko) z dzisiejszego egzaminu. Jestem osobą niewidomą i egzamin mi czytano, więc nie dostałem arkusza do ręki... I teraz ciężko mi sprawdzić wszystkie odpowiedzi. Nie ma ktoś tych arkuszy? Jak ktoś ma to proszę o e-mail

zbyszek_krok (małpeczka) o2 (kropeczka) pl

Nie mogę też wysłać do autora prywatnej wiadomości bo świeżo zarejestrowanie nie mogą...

ola10-08 - 2016-06-18, 06:09

Witam, niestety nie udało się zdać. Mam więc pytanie, co wiecie na temat terminu poprawy egzaminu? Czy jest to określony jakiś termin czy szkoła sama go ustala? Jak to wygląda?
massagewarsaw - 2016-06-18, 06:12

styczen, kolejny egzamin, w tym dla poprawiajacych, ogolnokrajowy termin
pavvel90 - 2016-06-18, 07:11

Lukopuko napisał/a:
a czy ktos moglby zrobic zdjecia arkusza i wyslac ? nam nie pozwolili zabrac no i nie ma jak sprawdzic ;/

Dołączam się do prośby :)

massagewarsaw - 2016-06-18, 08:49

"W Poznaniu z tego co się dowiedziałam były narazie dwa zadania : masaż izometetryczny trojglowego lydki i przedramienia( nie wiem która strona)"

od https://www.facebook.com/martyna.wiecek.3

Argosik - 2016-06-18, 09:25

Ja też nie zdałam , nie jestes sam :-P
monikasz40 - 2016-06-18, 09:34

To przedramię chyba najlepiej byłoby wykonać na krześle(oczywiście siedzi pacjent).
Yasu - 2016-06-18, 09:48

Na innym forum piszą, że był trójgłowy łydki i trójgłowy ramienia. Ktoś też pisze o naramiennym.
Yasu - 2016-06-18, 09:49

Nie jest źle! Izometryczny nie jest taki zły. W sumie się bardzo cieszę z tego powodu. Wszystko lepsze od segmentarnego XD
zbyszek_krok - 2016-06-18, 10:02

Pewna dobra duszyczka podesłała mi arkusze. Spróbuję jakoś Wam tu linka wkleić. Ew. jak napiszecie mi na maila, mogę wysłać. Do pobrania tutaj (niestety linka nie mogę wkleić, więc go "podrasuję", usuń wszystkie spacje i będzie działać):

h t t p s : // g o o . g l / cCthKg

A mój mail to: zbyszek_krok (małpeczka) o2 (kropeczka) pl

Argosik - 2016-06-18, 10:05

napisz co jest do napisania jęsli możesz, jakie jest zadanie ?
olcia - 2016-06-18, 10:08

witam , też bym chciała wiedzieć co jest do napisania ( bardziej chodzi mi czy było wymienić mięśnie, albo ćwiczenia albo coś innego)