Masaż ogłoszenia - Masaż i rehabilitacja w domu pacjenta
los_arturos - 2009-10-19, 17:54 Temat postu: Masaż i rehabilitacja w domu pacjenta Witam wszystkich. Chcę spróbować swoich sił w rehabilitacji domowej, dlatego też założyłem taką stronkę jak w temacie . Jak myślicie nad czym musze przy niej popracować? Co dodać? Co jest zbędne? Forum nie chche zakładać, wydaje mi się że wystarczy że jest e-masaż forum i e-fizjoterapia www.domowarehabilitacja.pl
massagewarsaw - 2009-10-19, 19:01 Temat postu: masaz tajski niezle, ale buduj wiecej podstron - im wiecej tekstu na stronie, tym lepiej dla wyszukiwarek
los_arturos - 2009-10-19, 19:09
wiem, ale z drugiej strony nie chcę zaśmiecać za bardzo strony
administrator - 2009-10-19, 21:27
Fajna prosta strona, na jakiej maszynie dzialasz?
los_arturos - 2009-10-19, 22:20
w joomli to robiłem wszystko, jeśli o to pytasz
administrator - 2009-10-20, 14:32
los_arturos napisał/a: | w joomli to robiłem wszystko, jeśli o to pytasz |
dokladnie o to
los_arturos - 2009-10-20, 19:46
chodzi mi o samo info, że istnieje, działam, a joomla jest prosta w obsłudze
administrator - 2009-10-20, 21:02
los_arturos napisał/a: | chodzi mi o samo info, że istnieje, działam, a joomla jest prosta w obsłudze |
wiem, wiem nie musisz w php grzebac masz panel administracyjny tak?
los_arturos - 2009-10-21, 16:38
o to właśnie chodzi:) dobra sprawa dla gogoś lepszego w fizjoterapii niż w informatyce;)
administrator - 2009-10-21, 20:25
los_arturos napisał/a: | o to właśnie chodzi:) dobra sprawa dla gogoś lepszego w fizjoterapii niż w informatyce;) |
Dokładnie
alfredo - 2009-12-04, 13:29
Witam.
Od siebie mogę dodać tylko tyle, że zdecydowanie polecam usługi kolegi Artura.
Znalazłem go przez to forum (za co dziękuję) i jeśli chodzi o masaż to nie mam żadnych zastrzeżeń.
No i do tego bardzo fajny, równy chłopak z niego.
Odnośnie samej strony to widzę, że szata graficzna zmieniła się zdecydowanie na plus.
Może zamieść jakieś opinie klientów o Tobie? Zadowoleni klienci mogliby Cię polecać...
Pozdrawiam.
Durst - 2010-06-30, 21:41 Temat postu: do artka hej mam pytanie rowniez chce zrobic strone w joomli ale nie moge znalesc odpowiedniego darmowego serwera . Z jakiego Ty korzystasz ?
administrator - 2010-07-01, 14:33 Temat postu: Re: do artka
Durst napisał/a: | hej mam pytanie rowniez chce zrobic strone w joomli ale nie moge znalesc odpowiedniego darmowego serwera . Z jakiego Ty korzystasz ? |
chodzi ci serwer ftp pod strone tak ?
los_arturos - 2010-07-12, 21:37
siemasz. nie zauważyłem pytania. serwer mam płatny. w darmowe nie ma sensu się bawić. strona by nie chulała
massagewarsaw - 2010-07-12, 21:49 Temat postu: kurs masaz tajski dla rzetelnego klienta (i dla wyszukiwarek) liczy sie tresc, a nie grafika i bajery. Mam strone ne bezplatnym serwerze, sam ja zbudowalem - ponoc jest dobra i w ocenie bezstronnego czytelnika, i zawodowego projektanta stron.
dla indywidualnego masazysty/fizjoterapeuty wystarczy prosta, skromna (co nie znaczy mala) strona informacyjna, wzbudzajaca zaufanie przez oryginalne teksty z bezsporednimi, osobistami akcentami. Co innego, gdy jest to duza klinika czy spa.
Forma powinna byc odekwatna do wlasciciela i do odbiorcy
|
|
|