Porady napisane przez specjalistów - Fibromyalgia pomoc
Anonymous - 2012-10-04, 18:27 Temat postu: Fibromyalgia pomoc w 2006 po wypadku (spadłem ze schodów w pracy ) nie chodziłem przez rok, po rehabilitacji dostałem rentę na Guernsey, niestety Guernsey nie jest krajem unijnym i renta ta po powrocie do polski mi nie przysługuje - tak mi powiedziano w Polsce. Mam potężne bóle pleców, głowy i kończyn szczególnie wzrastają z chodzeniem. Lekarze na Guernsey sugerowali że jest to rodzaj Fibromyalgii - z tymże w polsce żaden ze specjalistów nie chce mnie skierować na odpowiednie badania bo uważają że to nie jest choroba. Czy ktoś zna jakiegoś specjalistę w tej mierze - prosiłbym o pomoc.
Dodam jeszcze z całym szacunkiem że całą dokumentację medyczną mam w języku angielskim a większość lekarzy, których spotykam w Polsce dotąd - to ani be , ani me w tym języku . Jeden w związku z tym przepisał mi nawet zestaw do baniek bezogniowych , jakby to miało mi pomóc ?
Czy u nas w Polsce jest jakiś ośrodek zajmujący się fibromyalgią ?
Proszę o kontakt na mail - nunaki01@wp.pl - dziękuje serdecznie.
massagewarsaw - 2012-10-04, 18:34 Temat postu: kurs masaz tajski jak pisalem dzis w innym watku http://forum.e-masaz.pl/viewtopic.php?t=2442 - nokaut nie jest tu wiecej tolerowany.
watek nadal owarty, a jesli ktos chce, to mozna pisac na @
administrator - 2012-10-04, 19:36 Temat postu: Re: kurs masaz tajski
Jeszcze link aktywny usunąłem teraz jest czysto
|
|
|