przed po pokazie bedzie mozliwosc nabycia produktow do masazu z tajlandii (stemple, balsamy i esencje ziolowe, esencje kwiatowe, kijki do masazu, suszony owoc klejowca smakowitego)
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-03-15, 08:46 kurs masaz tajski
ze informacja z lutego, to potwierdzam i przypominam
Właśnie wróciłem z pokazu. Bardzo kameralny, na pokazie było tylko 7 osób. Masażystka nie opowiadała żadnych czarów, fachowo tłumaczyła, ale trzeba było znać angielski, ruchy były pewne więc zna się na rzeczy, w 3 próbie zgłosiłem się na modela i muszę przyznać, że świetnie się czuję. Niestety zrobiłem bardzo mało fotek, postaram się je wrzucić na forum.
Myślę nad zrobieniem tego kursu.
Pozdrawiam
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-03-18, 08:30 kurs masaz tajski
z krzepic jedzie Magda, a jej kolezanka planuje powtorke kursu - jesli beda jechac samochodem, to moga zabrac po drodze. A po kursie bedziecie mogli na sobie trenowac.
zapowiada sie bardzo niewielki, kameralny kurs, bo przedwczoraj skonczyl sie wlasnie we wroclawiu inny, duzy. Nowa data zostala wyznaczona tylko w koncu lutego i jest to troche za malo czasu. Dlatego ten kurs moze zostac skrocony o jeden dzien - moze byc 3 pelne dni, od rana do nocy. Gdy sie zdecydujesz, to daj znac organizatorce - czasami jedna osoba wiecej decyduje, czy kurs sie odbedzie w terminie czy zostanie przelozony na odleglejsza date.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13