Hej w tym roku bronię dyplomu na technika masażystę, ale w przyszłosci chciałabym zając się także kręgarstwem, orientujecie się może gdzie znajdę nie tyle kurs, o szkołę kręgarstwa lub cos podobnego?
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2009-12-13, 19:14 kurs masaz tajski
kregarstwo nie jest dla masazystow, nawet dla technikow - jest dla fizjo.
właśnie też tak myślałam, ale moja wykładowczyni też mgr fizjoterapii mówiła, że ponoć w Katowicach jest coś po technikum. Nie interesują mnie studia fizjoterapeutyczne z samego faktu, ze nie lubię fizjoterapii, ale bardzo chciałabym zrobić kręgarza, a do różnego rodzaju kursów kręgarstwa nie mam zaufania.
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2009-12-13, 19:44 kurs masaz tajski
rozszerz swoje poszukiwania na chiropraktyke i terapie manualna, technik, nauczycieli i szkol jest bardzo wiele - trzymal bym sie daleko od wszystkiego zwiazanego z kregarstwem. Ostatnio w sosnowcu ktos reklamowal kurs "kreglarstwa", pewnie na takim samym poziomie, jak wiele technik masazu uczonych na kursie w jeden dzien
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 8