Wysłany: 2011-08-03, 11:39 Dom Masażu StwMasaż Stalowa Wola z dojazdem do klienta
Witam,
Skoro to czytasz oznacza to, ze sprawy zdrowia, sprawności i jak najlepszej kondycji nie są Ci obce, wiec dobrze trafiłeś. Czas poświęcony na masaż może być najlepiej zainwestowanym czasem w Twoim życiu.
Doświadczenie zdobywałem w wielu placówkach: Przychodni „MEDYK”, w szpitalu MSWiA w Rzeszowie, a także w SPZOZie w Stalowej Woli. W mojej praktyce wielu pacjentów pozbyło się swoich dolegliwości na długi, długi czas. Miałem pacjentów m.in. po udarach, złamaniach, ze zwyrodnieniami kręgosłupa, z wadami postawy, bólach przeciążeniowych, itp. Do każdego pacjenta podchodzę indywidualnie, zapewniam dyskrecję oraz miłą atmosferę.
Masaże wykonuję na profesjonalnym stole firmy Habys przy użyciu oryginalnych produktów firmy Ziaja(oliwki do masażu), Ziajka, Sabana(olejki eteryczne do masażu) oraz Lavea.
Dla uzytkowników forum e-masaz.pl nawet 15% znizki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13