a ja słyszałam, że minister zdrowia zabronił nauki masażu w systemie zaocznym weekendowym, jak to jest, kto wie???
A gdzie takie informacje słyszałaś ?
A co w tym nowego??? w żadnej szkole medycznej nie istniał i nie istnieje tryb zaoczny. Był, owszem, przez pewien czas, kiedy "doszkalano" masażystów z wadami wzroku, którzy nie mieli uprawnień. Było, minęło od wielu już lat, skończyło się mniej więcej w okresie stanu wojennego. Owszem, istnieją szkoły uczące w trybie wieczorowym (chodzi o ilość godzin), ale nie są to studia medyczne.
Witam:)
Szukam dobrej szkoły masażu (studium) w rejonie Bielska - Białej, Cieszyna, która dawała by tytuł zawodowy: technik masażysta. Znalazłam Policealne Studium Masażu w Bielsku- Białej :http://www.masaz.szkola.pl/
Chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał styczność z tą szkołą lub z Centrum Edukacyjnym Weles, przez które to studium jest prowadzone.
Mam pewne wątpliwości ponieważ przeważnie studium trwa 2 lata, natomiast w tej szkole nauka trwa rok.
Aha dziękuje za informacje..czyli lepiej gdybym poszła do studium medycznego...tylko ze tam nauka trwa 2 lata..ale chyba jest niemożliwością żeby zdobyć technika w rok;)..
Właśnie dostałam maila ze szkoły w Ustroniu...Niepubliczne Medyczne Studium Zawodowe w Ustroniu...http://www.zdz.katowice.pl/index-flash.html...Szkoła konczy sei uzyskaniem technika..ale czy to dobra szkoła?...sama nie wiem..mam straszne dylematy...koncze w tym roku studia wyzsze..ale chce sie przekwalifikowac...i robic to co lubie...
MarO czy mógłbyś pociągnąć wątek Krakowskiej szkoły masażu? Uczyłeś się w niej? Co mógłbyś o niej więcej powiedzieć,pytam ponieważ mam zamiar od września być uczniem tej szkoły.Za wyczerpującą odpowiedź z góry dziękuję
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2009-03-27, 11:00 masaz tajski
Marek nie zaglada tu czesto albo przeoczyl twoj watek, wyslij mu moze wiadomosc.
jest duzo materialow na stronie szkoly http://masaz.home.pl/index.php a rowniez w ksiedze gosci. Mozesz tam rowniez zadac pytania i uczniowie i absolwenci przedstawia ci obraz ze swojej strony.
nabor juz trwa i rozmowy kwalifikacyjne juz w maju/czerwcu, wiec sie spiesz.
Witam! Prawdopodobnie będę robił magistra fizjoterapii w OPOLU
chciałem zapytać czy w Opolu jest jakieś studium masażu ew szkoła w ktorej można zrobic technika masazu. sprawdzalem oczywiscie w google ale znalazlem tylko bio-studio ktore podobno zawiesilo swoj oddzial w opolu oraz jakas szkoła kosmetyki do ktorej nie można sie dodzwonic. Moze ktos jest z tamtych okolic... Czekam na odpowiedź, dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13