Nazywam się Monika Marianowska, jestem studentką IV roku Wychowania fizycznego o specjalności Odnowa biologiczna i masaż. Piszę pracę licencjacką na temat „Aromaterapia w masażu sportowym” i bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety na temat stosowania aromaterapii w gabinetach odnowy biologicznej. Ankieta zawiera 9 krótkich pytań wielo- lub jednokrotnego wyboru, metryczkę oraz pole w którym mogą Państwo wpisać dodatkowe spostrzeżenia.
Chciałam serdecznie podziękować wszystkim tym którzy poprzez wypełnienie ankiety do mojej pracy licencjackiej pt: "Aromaterapia w masażu sportowym" przyczynili się do mojego małego sukcesu, a mianowicie obrony pracy na ocenę bardzo dobrą. Tym bardziej dziękuje za poświęcenie czasu przy wypełnianiu ankiety gdyż praca bardzo się spodobała i może zostać opublikowana.
Wszystkich tych którzy z różnych względów nie wypełnili ankiety, a mogliby pomóc proszę o jej wypełnienie. Zebrane wyniki pomogą w publikacji pracy.
Chciałam również podziękować za miłe słowa otuchy i wsparcia osobą które wysłały dodatkowe wiadomości:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 8