No ja usuwałam laserowo bo nie chciałam mieć blizny. Mialam dwa pieprzyki na szyi oraz na twarzy i na początku wybrałam sie na narodowy fundusz zdrowia, nie mają tam usuwania laserowego i powiedzieli mi , ze bedę miała zakładane szwy. To nie wchodziło w grę bo tak jak Ty nie chciałam mieć blizny tak wiec postanowiłam zapłacić i usunąć pieprzyka prywatnie.
Laserowe usuwanie praktycznie nie boli, usunęłam pieprzyki na jednej wizycie. Obecnie mam dwa praktycznie niewidoczne ślady. Z czasem ponoć mają zblednąć na tyle, ze wcale tego nie będzie widać.
http://panoramastylu.pl/u...ich-pozbyc.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9