Wysłany: 2019-05-31, 06:21 Jakie znacie dobre sposoby na opryszczkę
Czuję, że łapie mnie opryszczka a nie chcę aby się rozwinęła bo jutro idę na wesele.
Jakie doradzicie mi dobre sposoby na to?
Linki sponsorowane
hella
Wysłany: 2019-05-31, 12:20
Neosine syrop - bardzo dobry środek oraz ma skuteczne działanie na opryszczke.
W sytuacji jeśli nie masz leku, warto jest również wypróbować domowych sposobów. Polecam miód, jest skuteczny ponieważ posiada silne działanie bakterio oraz wirusobójcze, w dość szybkim czasie przynosi ulgę oraz zapobiega rozprzestrzenianiu się wirusów opryszki na inne partie twarzy (np. nos). Opryszczę należy posmarować miodem kilka razy w ciągu dnia.
Całkiem niezłe działanie ma również aloes Olejek zawarty w liściach aloesu, posiada działanie odkażające oraz przeciwbakteryjne. Przyśpiesza również proces gojenia. Należy przykładać go do warg kilka razy w ciągu dnia.
betsa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14