Szukam dobrego ortopedy dla osoby z rodziny która męczy się z cieśnia nadgarstka.Czy możecie kogoś odpowiedniego polecic?
Linki sponsorowane
hella
Wysłany: 2019-04-19, 13:22
Zapisz sie do kliniki Magnuccy. https://klinikamagnuccy.pl/mezoterapia/ Lekarz przyjmuje tam prywatnie, ale nie żałuję wydanych pieniędzy bo dostałam się na wizytę natychmiastowo i nie musialam czekać wiele miesięcy na przyjęcie na fundusz....
Lekarz uprzejmy, profesjonalny, z poczuciem humoru, wizyta odbyła się bez jakiegokolwiek nacisku na czas, dowiedziałem się w zasadzie wszystkiego na czym mi zależało, zdecydowanie polecam bo leczenie dało dobre rezultaty.
W razie czego w klinice jest również możliwość wykonania wielu zabiegów.
Zespół cieśni nadgarstka bez większych problemów wyleczyć można zarówno operacyjnie, jak i nieoperacyjnie, ale nie ma co się obawiać, gdy ortopeda zleci jednak operację. Taki zabieg jest bowiem skuteczny. Co do ortopedy, to od siebie polecę M. Karaczuna z placówki Orthosport (Szczecin). Miałem już okazję korzystać z jego pomocy.
betsa
Wysłany: 2019-07-02, 08:26
ja znam jednego na slasku, chodz na pw to ci podam namiar
W Warszawie jeśli ktoś z Was szuka dobrego specjalisty to polecam udać się do Rex Medica Sport na ulicy Prostej. Przyjmują tam prywatnie, ale na zdrowiu nie ma co oszczędzać. U nich jest naprawę poziom wysoki leczenia, mają nowy sprzęt i wykwalifikowanych lekarzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 14