Spotkaliście się kiedyś z takim pojęciem jak ubezpieczenie karty kredytowej? Ostatnio chciałam sobie wyrobić kartę kredytową w Deutsche Banku i pani z Banku zaproponowała właśnie ubezpieczenie karty kredytowej (https://www.deutschebank....zpieczenia.html) Wie może ktoś o co dokładnie w takim ubezpieczeniu chodzi? Czy takie ubezpieczenie działa w przypadku gdy karta kredytowa zostanie mi ukradziona i ktoś za jej pośrednictwem zrobi zakupy lub wypłaci środki z bankomatu? Jak w takich przypadkach Bank weryfikuje, które transakcje zostały wykonane przeze mnie a które przez złodzieja? Jeśli to by była prawda to chyba warto mieć takie ubezpieczenie wykupione.
Linki sponsorowane
hella
Wysłany: 2017-11-28, 21:24
Dokładnie o to chodzi. Z tego jednak co wiem to trzeba jednak zgłosić wcześniej sprawę zaginięcia na policję i do banku. Musiałbyś sie sam dopytać jaki jest zakres ubezpieczenia, to co obejmuje a to czego nie obejmuje. W banku powinni Ci na ten temat odpowiedzieć.
Zdecydowanie warto jest sobie taka karte ubezpieczyć. Będziesz o wiele bardziej pewien. CO do tego gdzie kartę założyć to moim zdaniem kilka banków ma korzystniejsze oferty
alior bank
mbank
czy nest bank
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 14