massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7181 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-10-07, 13:27 kurs masaz tajski
tak samo mozna zrobic kark na 2 jak i 3 czesciowym. Trzyczesciowy dla osob w podeszlym wielu, ciezarnych, dla ulatwienia wstania osobom, ktory maja z tym problem. Rowniez do masazu stop.
kark mozesz tez zrobic z klientem lezacym na plecach, na boku czy siad na podlodze. Najlepiej robic masaz w roznych pozycjach, bo kazda daje inne mozliwosci
Do masażu stóp to nie można by było podłożyć klina mając stół 2 częściowy ?
( http://www.rehmed.com.pl/...abilitacji.html )
Co do klina to nigdy nie miałem z tym do czynienia bo na zajęciach 3 częściowe stoły mamy i masaż stóp i karku na takich robimy.
Wysłany: 2012-10-09, 02:56 kurs masaz tajski
chodzi o podniesienie klienta do polsiadu, zeby bylo wygodniej i zeby utrzymac kontakt wzrokowy, a nie o podwyzszenie nog
no i zakupiłem stół http://allegro.pl/show_item.php?item=2693060405
Jak na taką cenę bardzo dobry, obszycia tapicerki dobrze wykonane i mocne, stół jest stabilny, drewno dobrej jakości. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś gorszego a tu niespodzianka, stół jest przyzwoity jak na taką firmę i pieniądze.
Wysłany: 2012-10-12, 11:15 kurs masaz tajski
dobre do gabinetu.
gdy cie bedzie stac, to kolejne aluminiowe o kilka kg lzejsze do dojazdow, ikilkadziesiat zl drozej
To mój pierwszy stół, narazie będę jeszcze na znajomych robił masaże dopóki nie zakończę edukacji A mam takie pytanie jak to jest z założeniem firmy żeby robić legalnie masaże jako mobilny masażysta ? Bo tak bez firmy to chyba nie mogę się ogłaszać i robić zabiegów ?
Wysłany: 2012-10-12, 18:00 kurs masaz tajski
nie masz formalnie uprawnien do dawania platnych zabiegow, bez jakiegokolwiek dokumentu o kwalifikacjach urzednik ci pewnie nie otworzy dzialalnosci.
wiec rob wsrod znajomych blizszych i dalszych za "co laska". Mozesz sie tez oglaszac publicznie, ze uczysz sie i nie liczysz za masaz, a za dojazd (czy jakas inna, zgrabna formulka).
ale to juz znacznie odbieglismy od stolow, czytaj i pisz w innych podforach
tak ale mi chodzi już o to jak skończę się uczyć i będę miał uprawnienia do robienia zabiegów. A w tej chwili tak jak piszesz że "wśród znajomych bliższych i dalszych"
Wysłany: 2012-10-14, 01:06 kurs masaz tajski
o to pytaj nauczyciela, powinno byc kilka godzin zajec. Masz jeszcze prawie 2 lata.
to nie jest watek o dzialalnosci, jesli do tej pory tego nie zauwazyles
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 13