Wysłany: 2008-09-15, 18:38 Wizytówki i wszystko co z tym związane
A wieć jak podpowiadał Karol nowy temat i jedziemy z koksem
Ja wlasnie dumam nad swoja zeby jakos miała rece i nogi.
Może ktoś z Was chce sie "pochwalić" swoja prywatną?
pewnie nie ale warto zapytac
No dobra to co musimy umiejścic na tym małym kawałku papieru? żeby nie pominąc niczego
razem nam sie uda
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-09-15, 18:57 masaz warszawa
logo firmy, imie nazwisko, od kiedy kwalifikacje, czy ubezpieczony, nazwe profesjonalnego stowarzyszenia, adres pocztowy, numer telefonu, adres mailowy, strona internetowa.
niektorzy na odwrocie wyszczegolniaja swe terapie, ja na odwrocie mam tekst: "zostal zarezerwowany dla ciebie zabieg na (data) - prosze zadzwon, jesli go odwolujesz". Daje taka karte klientowi po zabiegu, gdy sie umawiamy na kolejny zabieg.
co dla mnie pracuje, to masowy wydruk wizytowek, w tysiacach, i zostawianie ich w kazdym mozliwym miejscu.
dobra wizytowka jest oznaka twojego profesjonalizmu, wiec wydaj pare zlotych na jej zaprojektowanie - mozesz miec ten sam projekt do konca twojej kariery zawodowej, zmieniajac ewentualnie tylko adres pocztowy
logo firmy, imie nazwisko, od kiedy kwalifikacje, czy ubezpieczony, nazwe profesjonalnego stowarzyszenia, adres pocztowy, numer telefonu, adres mailowy, strona internetowa.
Nie przesadzasz? Wystarczy logo firmy, Imie Nazwisko, Adres pocztowy, Numer telefonu, Strona www, Adres e-mail, Rodzaje zabiegów.
Po co to: od kiedy kwalifikacje, czy ubezpieczony, nazwe profesjonalnego stowarzyszenia ?? takie informacje już na miejscu u masażysty ?
jak ktoś ma jzu wyrobioną marke i wystarczy numer telefonu i nazwisko
ja tak wlasnie dzis pracuje nad wizytówkami-ulotkami.. cos takiego malego zeby mozna bylo ludziom rozdawac... narazie nei mam działalnosci wiec takei cos bedzie mi musialo wystarczyc.
wiadomo tytul moj immie nazwisko telefon roadzje zabiegów w jakiejs ladnej oprawie narazie duzo tego nie bede bral zobacze czy bedzie efekt
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-09-15, 22:31 masaz warszawa
zrob kartke pocztowa - na jednej stronie grafika, dwukolorowa, na drugiej teksts i adres, rozplanowany jak kartka pocztowa.
u dolu po lewej stronie mozez zostawic miejsce na wpisanie swego adresu i telefonu przez zainteresowanego i wyslanie poczta do ciebie - czasami klienci wola, zeby sie z nimi kontaktowac raczej niz sami inicjowac.
Pierwszy odważny:)
Pochwalcie się wizytówkami. To wasz biznes.
Ktoś zobaczy może zadzwoni:)
Mam do tego papier firmowy i kopertę jeszcze:)
Ale nie wszystko na raz.
Sam robilem bo jak pisalem w innym watku... nie mam kaski na zbyciu za duzo...
A co podoba sie??
Mam do tego zrobiona koperte jeszcze i papier firmowy(znaczy taki z logiem namiarem na firme i z tym fajnym maziajem zielonym)
Sam robilem bo jak pisalem w innym watku... nie mam kaski na zbyciu za duzo...
A co podoba sie??
Mam do tego zrobiona koperte jeszcze i papier firmowy(znaczy taki z logiem namiarem na firme i z tym fajnym maziajem zielonym)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 12