Czy ktoś ma porównanie bańki chińskiej z zabiegami endermologii w sensie doświadczył na właśnej skórze obu tych zabiegów? Jestem ciekaw zarówno porównania odczuć podczas zabiegu jak i skuteczności.
No wlasnie sama skorzystałam jakiś czas temu z bańki chińskiej ale nie mogę napisac tutaj że zabieg był najskuteczniejszy. U mnie akurat przyniósł same minusy. Mianowicie miałam siniaki oraz pęknięte naczynka, których tak łatwo nie mozna się pozbyć. Tak wiec postanowiłam z zabiegu zrezygnować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 13