Wysłany: 2011-12-20, 18:51 Wizytówki. Pochwalcie się waszą formą reklamy
Witam!!! Przyszedł czas na zrobienie wizytówek;) dlatego właśnie kieruje ten post do wszystkich użytkowników forum którzy taką formę reklamy już posiadają;")
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2011-12-20, 20:06 kurs masaz tajski
karton kredowy dwustronny minimum 250g, 2 kolory, logo, dane adresowe i kontaktowe
Ciekawy temat. Coś mi się wydaje ze podobny już był związany z formą reklamy naszych gabinetów itp. Osobiście jeśli chodzi o wizytówkę to czytelna dane adresowe telefon i krótka oferta.
hella
Wysłany: 2018-06-12, 11:38
Projekt dostałam za darmo. Wykonanie projektu na zamówienie swoje kosztuje, orientowałam sie w wielu studiach graficznych. Aż trafiłam z polecenia znajomej na drukarnię Openprint. Jesli nigdy jeszcze nie korzystałaś z ich usług, możesz dostać projekt wizytówki za darmo. Moim zdaniem warto skorzystać, szczególnie,ze z projektu osobiscie jestem bardzo zadowolona. Potem wrzucę zdjęcie.
https://www.openprint.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 9