skonczyłam trzy stopnie masazu kursami... chcialabym wiedziec wiecej isc w tym kierunku albo przynajmniej podobnym niestety jestem z malego miasta gdzie nic takiego nie ma na kursy jezdzilam w ubieglym roku do tarnowa teraz koncze studia na zdrowiu publicznym ale co dalej?? znacie jakies fajne szkoly w podkarpackim albo malopolskim?? poradzcie
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-02-29, 11:08 masaz warszawa
w krynicy zdroju sa kursy weekendowe prowadzone przez Leszka Gize. Niestety na kursy specjalistyczne trzeba dojechac, nie odbywaja sie czesto i tylko gdzieniegdzie. Rowniez sa prowadzone kursy w dlugie weekendy np wielkanoc, majowka, boze cialo czy kursy wakacyjne - jest wtedy sens wybrac sie na drugi kraniec polski.
wydaje sie, ze jesli masz juz sporo nauki formalnej, to powinnas zaczac wprowadzac swoje umiejetnosci w zycie, zaczac wykonywac zabiegi i stopniowo doksztalcac sie w nowych technikach.
masuje czasem znajomych ale ciezko ich namowic na taka przyjemnosc... co mnie oczywiscie dziwi bo jak juz sprobuja to chca jeszcze:)) byc moze uda mi sie zrobic kolejne kursy jak narazie mam zastoj bo pisze prace licencjacka i szkola praca pochlaniaja wiekszosc czasu... jesnak o masazu nie zapominam:)) temat pracy jest wlasnie o nim!!! ;d
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2008-03-03, 12:52 http://massagelondon.org massage therapy London thai studio
jesli skonczylas juz pare kursow to warto sie reklamowac i liczyc za zabiegi - jesli nie bedziesz praktykowac, to wyjdziesz z wprawy i zapomnisz.
opanowanie nauczonego materialu jest wazne, do ci lepsze podstawy przy nauce kolejnych technik.
nawet piszac prace o masazu moze wpasc ci cos, co chciala bys poznac wiecej i zainspirowac do kursu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13