Najlepszy wybór masażu będzie zależeć od twojego stan umysłu i stanu organizmu. Musisz zerknąć na ciało i zobaczyć co ci ono mówi i jaką cześć ciała trzeba poddać zabiegowi. A może potrzebujesz czasu na relaks. Gabinety, salony masażu oferują rożne produkty i usługi. Warto się rozejrzeć aby zobaczyć która oferta najbardziej będzie tobie odpowiadać oraz będzie dostosowana do twoich potrzeb.
Najczęstsze oferowane masaże w gabinetach, salonach masażu...
To tylko fragmenty artykułu. Tutaj cały artykuł pt:Najlepszy masaż?
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-08-26, 12:18 kurs masaz tajski
cos niewiele ich wymienionych (klasyczny, relaksacyjny, odchudzajacy) - nie ma w czym wybierac.
pomasuje sie wiec sam (samomasaz), a potem moze moj kot wskoczy mi na kolana i zrobi masaz brzucha
Najlepszy wybór masażu będzie zależeć od twojego stan umysłu i stanu organizmu. Musisz zerknąć na ciało i zobaczyć co ci ono mówi i jaką cześć ciała trzeba poddać zabiegowi. A może potrzebujesz czasu na relaks. Gabinety, salony masażu oferują rożne produkty i usługi. Warto się rozejrzeć aby zobaczyć która oferta najbardziej będzie tobie odpowiadać oraz będzie dostosowana do twoich potrzeb.
Najczęstsze oferowane masaże w gabinetach, salonach masażu...
To tylko fragmenty artykułu. Tutaj cały artykuł pt:Najlepszy masaż?
Ja mino wszystko twierdze ze to masażysta powinien po krótkim wywiadzie stwierdzić i zaproponować pacjentowi odpowiednią metodę postępowania wybór mały do tego zapominamy o metodach specjalnych . A co do masażu odchudzającego to moim zdaniem odchudza on ale tylko masażystę bez ćwiczeń i diety nie ma opcji żeby były wymierne efekty masaż tylko pomoże w całym procesie ale gra drugorzędną role .
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Wrz 2009 Posty: 151 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-03, 16:48
Macix napisał/a:
Ja mino wszystko twierdze ze to masażysta powinien po krótkim wywiadzie stwierdzić i zaproponować pacjentowi odpowiednią metodę postępowania wybór mały do tego zapominamy o metodach specjalnych . A co do masażu odchudzającego to moim zdaniem odchudza on ale tylko masażystę bez ćwiczeń i diety nie ma opcji żeby były wymierne efekty masaż tylko pomoże w całym procesie ale gra drugorzędną role .
w 100% zgadzam się co potwierdziłem poprzednim artykułem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 14