Wysłany: 2010-07-30, 17:39 Co warto przywieść zza granicy
Gdzieś, chyba nawet na tym forum, obiło mi się, że ktoś się reklamował, że może coś zza granicy przywieść i to mnie w sumie natchnęło do pytania czy może ktoś kojarzy czy na Cyprze można by znaleźć coś co było by warte importu? Jakieś olejki czy inne takie? Oczywiście mówię o rzeczach strickte związanych z zawodem, a nie o kiczowatych pamiątkach, których jest tu mrowie
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-30, 18:05 kurs masaz tajski
tak, to ja pisalem wczoraj w nocy w "watlu o wszystkim", ze z wypadu do tajlandii moge przywiesc orientalne parafenalia do gabinetu masazu. Jest tam wiele roznych rzeczy, ktore kupuje dla siebie, a jak mi sie znudza czy nie wiem co z nimi zrobic, to odsprzedaje z zyskiem.
przejdz sie po sklepach, a potem znajdz kontakty do hurtowni czy producentow, zeby zbic cene. Zapewne robia esencje olejkow, ktore w polsce sa trudne do znalezienia. Mozesz sama uzywac w gabinecie i wymienic sie z kolegami na inne zapachy.
gdy jade do tajlandii, to rowniez biore na sprzedaz esencje ziol leczniczych, ktore tam nie rosna i sa drogie.
Żebym to ja jeszcze miała pojęcie od czego zacząć poszukiwania Tutaj jest naprawdę dużo sklepów nastawionych na turystykę i jedyne co mi do tej pory wpadło w łapki to oliwa z oliwek z Cypru z domieszką olejku lawendowego i witaminy E. Na nasze butelka 250ml kosztuje 50 zł. Czy to, aż taki cud?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-31, 19:03 kurs masaz tajski
oliwa z oliwek w polsce w supermarkecie to za 50zl 1l, i to bardzo dobra. Poza tym, to niska wartosc, duza objetosc i ciezar. Nastaw sie na esencje, np lawendowa.
Problem w tym, że tu jak na złość są same sklepy turystyczne... Eh... ale dzięki za radę. Może w necie wyszperam jakiego typu esencje są unikatowe u nas, a tutaj dostępne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13