Wysłany: 2010-12-14, 20:53 Masaż biurowy - work site
Masaż biurowy Work Site wykonywany w regularnych odstępach czasu jest wręcz idealnym sposobem eliminowania stresu z miejsca pracy. Przy niewiele ponad 10 min trwania jest on idealnie przystosowany do warunków biura.
Najgorsze, że pracodawcy nie dbają o odpowiednie warunki dla pracowników. Sama dwa lata pracowałam po 12 godzin przed komputerem na krześle z popsutym oparciem. Nawet się człowiek nie mógł poskarżyć bo na moje miejsce pracy czekało wiele innych osób
Najgorsze, że pracodawcy nie dbają o odpowiednie warunki dla pracowników. Sama dwa lata pracowałam po 12 godzin przed komputerem na krześle z popsutym oparciem. Nawet się człowiek nie mógł poskarżyć bo na moje miejsce pracy czekało wiele innych osób
Zawsze pozostają ćwiczenia po pracy. Tylko kto by miał czas i chęci po 12 h pracy jeszcze ćwiczyć. Mam nadzieje ze zmieniłaś prace a zarazem godziny pracy.
to jest najlepsze że niby tak dużo się mówi o warunkach i ergonomii pracy a życie to wszystko niweluje i pracownicy pracują w różnych warunkach w których przeważnie nie dba się o dobro pracownika tylko o oszczędności pracodawcy...life is brutal
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2012-02-09, 19:08 kurs masaz tajski
troche krotki i ogolnikowy jest ten artykul.
generalnie, to firmy wieksze i miedzynarodowe, staraja sie dbac o pracownikow przez masaz w miejscu pracy. Czesto placa w calosci za zabiegi.
przed kryzysem bylo to zdecydowanie bardziej popularne.
natomiast ze strony masazysty jest to ciezka praca, czesto bez przerw, ale taki masaz daje mozliwosc przedstawienia sie potencjalnym klientom.
sa to tez odmienne techniki od masazu klasycznego i ich znajomosc moze sie przadac, jako dodatek do masazu na stole
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 13