A wiesz co? Jakbym tak dostała parę kawałków do przetestowania przy masażach było by super, bo nawet nie pomyślałam o tym, że ludzie gorzej się relaksują przy muzyce ze słowami etc. Taki skrót myślowy, ale mam nadzieję, że zrozumiały
Problem w tym, że tutaj mam słaby internet i nie ma mowy o ściąganiu bezpośrednio ze strony. Trzeba by mi na pocztę wysłać....
Linki sponsorowane
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-25, 11:19 kurs masaz tajski
no pewnie, ze piosenki ("muzyka ze slowami") angazuje umysl i wymaga swiadomosci, proby rozumienia tekstu, zapamietania go. Przy muzyce instrumentalnej raczej sluchamy podswiadomie i nie maja one z soba tyle znaczenia emocjonalnego, co np "przytulanka z dyskoteki".
w masazu chodzi o to, zeby wylaczyc swiadomosc - do niektorych technik potrzebna jest cisza, w niektorych (np technika bowen'a) jest wymagane wyjscie terapeuty z gabinetu w czasie trwania zabiegu nawet do 10 minut, zeby nie zaklocac swoja obecnoscia procesu regeneracji/samoleczenia zapoczatkowane przez wykonane techniki.
uwazam, ze wazne jest w kazdym rodzaju masazu cisza i mozliwosc odpoczecia przez klienta bezposrednio po zabiegu, jesli mozliwe to jeszcze na stole. Jesli nie mam kolejnego klienta, to zostawiam samych na jak dlugo tylko chca, nawet kilkanascie minut. Ja w tym czasie zajmuje sie inna praca, np oddzwaniam lub czytam ksiazke. Gdy slysze, ze klient juz wstaje to wchodze do gabinetu, pomagam zejsc ze stolu, podac ubranie i zagaduje o wrazenia z zabiegu.
A wiesz co? Jakbym tak dostała parę kawałków do przetestowania przy masażach było by super, bo nawet nie pomyślałam o tym, że ludzie gorzej się relaksują przy muzyce ze słowami etc. Taki skrót myślowy, ale mam nadzieję, że zrozumiały
Problem w tym, że tutaj mam słaby internet i nie ma mowy o ściąganiu bezpośrednio ze strony. Trzeba by mi na pocztę wysłać....
Spoko postaram się jutro wysłać. Jak bym zapomniał to puść mi PW.
Gdyby ktoś był zainteresowany, to pod tym linkiem znajduje się playlista kilku moich ulubionych downtempowych utworów, wśród których prowadzi Bonobo o którym pisał adamm.
Kiedyś była taka kolekcja 8 płyt CD Moods (chyba 8 jak pamiętam). Fajne nastrojowe melodie, coś w rodzaju kołysanek. Do tego jak dodać np. kadzidełka zapachowe to klient jest w 7 niebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 13