Ja ostatnio robię sobie swoją własną playliste na tym Cyprze Kazali mi zorganizować sobie coś do masaży relaksacyjnego, więc zaczęłam szperać za wolnymi kawałkami... takimi przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach. Np Nothing else meter, Zagubiony książę, czy I miss you lub Aisha zdają egzamin całkiem nieźle Pacjenci są zadowoleni, a ja nie zasnę przy akompaniamencie Gdy umiera dzień co potrafiło się przytrafić przy takich płytach właśnie zrobionych pod kątem masażu...
wytnij po prostu link, zobaczymy jak sie potoczy dalsza dyskusja nad gustami muzycznymi masazystow
Zrobione
Necrii napisał/a:
Ja ostatnio robię sobie swoją własną playliste na tym Cyprze Kazali mi zorganizować sobie coś do masaży relaksacyjnego, więc zaczęłam szperać za wolnymi kawałkami... takimi przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach. Np Nothing else meter, Zagubiony książę, czy I miss you lub Aisha zdają egzamin całkiem nieźle Pacjenci są zadowoleni, a ja nie zasnę przy akompaniamencie Gdy umiera dzień co potrafiło się przytrafić przy takich płytach właśnie zrobionych pod kątem masażu...
Ja tam lubię chill trance albo czasami vocal trance puścić do zabiegów. Pacjenci jakoś wytrzymują a ja nie śpię przy pracy
Zdecydowanie chill, ambient na masaz relaksacyjny, a nawet czasem i dobry trance moze byc (mam na mysli lzejszy) ale konkretnych plyt narazie nie posiadam, gdyz nagrywam pojedyncze tracki co mi zupelnie wystarcza ..
Teraz pytanie do autora tematu, o jaka plyte pytasz, bo nie wiem o czym mowa ?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-22, 18:02 kurs masaz tajski
e-Masaz.pl napisał/a:
massagewarsaw napisał/a:
wytnij po prostu link, zobaczymy jak sie potoczy dalsza dyskusja nad gustami muzycznymi masazystow
Płyta została usunięta ponieważ temat był tematem reklama tej płyty Tak czy siak fajna rozmowa się tworzy.. Co tam jeszcze polecacie ? Może jakieś linki z youtube ?
Ja tam lubię chill trance albo czasami vocal trance puścić do zabiegów. Pacjenci jakoś wytrzymują a ja nie śpię przy pracy
to gatunek czy zespół?
massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-23, 15:14 kurs masaz tajski
to jest gatunek.
natomiast "przytulańcami jakie puszczają na dyskotekach" nie jest najlepsza muzyka w gabinecie, sprobuj poszukac raczej muzyki instrumentalnej, moze byc nawet klasyczna (gdy ide do klientow to wlasnie czesto taka sobie puszczaja - wiec wielu to lubi do masazu). U siebie puszczam orient.
problem tekstu w utworach, ze wymaga jakiegos skupienia sie na tresci i nie sa obojetne dla sluchacza - w odroznieniu od muzyki instrumentalnej, ktora ma mniej skojarzen i moze po prostu wchodzic jednym uchem i wychodzic drugim. Dla mnie glownym celem muzyki w gabinecie jest zagluszenie halasu z zewnatrz (trzaskajace drzwi u sasiadow, samochody, samoloty).
w sytuacji idealnej, poznym wieczorem, kiedy jest juz cicho, to nie puszczam nic - klient moze sobie drzemac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12