massagewarsaw leki przeciw pasozytom grzybom sprzedam apteka
Pomógł: 15 razy Dołączył: 05 Lut 2008 Posty: 7180 Skąd: bangkok warszawa
Wysłany: 2010-07-19, 12:05 kurs masaz tajski
dobrestudium to szkola kosmetyczna. Trigger jest z poznania i w warszawie dopiero raczkuje od kilku miesiecy (wiec moga byc problemy z zebraniem grupy - ale jesli wyjdzie, to bedzie to pewnie grupa mala, co jest dobre dla uczniow). Gowork to nowa firma, zdaje sie, ze nastawiona na urzedy pracy - wiec poziom moze byc nierowny.
a jesli chodzi o podtytul "Szukam kursu wakacyjnego" to zdaje sie tylko animusz 12 dni pod rzad, ale dopiero we wrzesniu. Medikon i pare innych zamkniete na wakacje.
Co myślisz http://www.heros.pl/ o tym?
Jak przeglądałem ich ofertę to wydawała mi się sensowna.
Wysłany: 2010-07-20, 09:54 kurs masaz tajski
jesli wydaje ci sie sensowna, to jest to twoja szkola.
nie znam jej bezposrednio, mozemy tylko miec opinie o szkolach, ktore sami skonczylismy - z reguly pozytywne (dokonalismy wyboru szkoly i szansa, ze jest to szkola dla nas, jest duza).
Chodziło mi przede wszystkim o to żeby nie naciąć się na szkołę o której źle się mówi w waszym środowisku, daje bezwartościowe dyplomy albo coś z tych rzeczy. Ta szkoło mi odpowiada ze względu na terminy i dojazd więc najprawdopodobniej tam się wybiorę.
Jeszcze raz dzięki za odpowiedź
Pozdrawiam
Wysłany: 2010-07-20, 10:44 kurs masaz tajski
opinie o szkolach mozesz czytac na stronach szkol i na forach publicznych - jest ich kilka, ale niemrawe i nie spodziewaj sie rychlej odpowiedzi (jesli wogole ktos zareaguje). Nie ma zadnej organizacji masazystow, o srodowisku mozna mowic w bardzo szerokim pojeciu, bo komunikacja jest niewielka (nawet ten wlasnie watek o niej moze swiadczyc).
mozesz przeczesac tez poprzednie watki w tym podforum, heros byl dyskutowany.
problem z "dyplomami" jest we wszystkich szkolach masazu, heros sie niczym w tym wzgledzie nie rozni.
mam paru znajomych po herosie, bardzo sobie go chwala - ale sa to opinie subiektywne (jak pisalem wczesniej).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,02 sekundy. Zapytań do SQL: 9