Kup normalna pościel z dobrym wypełnieniem i porządnym poszyciem z bambusowej bawełny. Cos co oddycha i można prać w 60stopniach - zadne minky kocyki czy pościele do spania. Nie jest to zdrowe ani higieniczne, gdy nie można prać w wysokiej temperaturze.
Mogę Ci tutaj polecić sklep satyna24.pl/p/posciel-do-lozeczka-sowki-wz592, w sklepie kilka razy kupowałam posciel dla swoich dzieci oraz byłam zadowolona zarówno z szybkości dostawy, jak również z jakości pościeli.
W sklepie maja posciel w wielu wymiarach do łóżeczka dziecięcego.
Ostatnio postanowiłam sprawić mojej córce miłą niespodziankę - po powrocie ze szkoły na łóżku czekała na nią nowa pościel. I to nie byle jaka - wiem, że córka ostatnio ma problemy ze snem, dlatego postawiłam na pościel ze strony https://moonula.pl/ bo jest wykonana z tkaniny konopnej, która jest naprawdę delikatna i przyjemna w dotyku. Córka jest zachwycona!
ja mogę polecić stronę materacyk.pl ja tam kupuje wszystko tzn bieliznę pościelową świetną pościel z białej bawełny , podkłady i inne bo mają szeroki wybór i dobry gatunek a poza tym kupiłam tam tez materacyk dla dziecka https://materacyk.pl/produkt/materac-sensitive-dla-dzieci/ wszystko w dobrym gatunku.
Ja kupiłam kołderkę jak mały miał 5 miesięcy-kocyk non stop odkrywał i zimne nogi od ud po łydki,kołderki nie odkryje.Nie używam podusi bo mu się główka poci jak na czymś leży.Warkocz mam od początku.Mam też śpiworek super fajny bo też od urodzenia do kilku lat bo ma opcję zmniejszania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 13