Annie
Wysłany: 2021-11-29, 07:42 Co na prezent dla fizjoterapeutki
Problem mam natury prezentowej. Przyjaciolka jest fizjoterapeutka i chcialabym jej kupic cos fajnego na urodziny, jakis drobiazg tak do 100 pln ale ze nie orientuje sie w ogole w tym temacie to potrzebuje pomocy. Czy ktoras ma jakis zawod zwiazany z medycyna / anatomia i moze zna jakies stronki z pieknymi grafikami albo jakas superduper ciekawa ksiazke w temacie albo kubek taki anatomiczny, no generalnie cos w temacie ale zeby bylo ladne i trzymalo sie kupy
Obecnie w tej ksiegarni jest sporo zniżek.
Poszukaj jakiś ciekawych grafik/obrazów do powieszenia, jest tego mnóstwo na necie z różnymi elementami ciała - może warto jest podarować coś takiego? Koleżanka powinna powiesić sobie to w swoim gabinecie
Primatta
Wysłany: 2022-01-14, 12:00
a może bon? dołoży sobie i kupi konkretną książkę.
A czy osoba, której chcesz dać prezent ma jakieś zainteresowania? Moim zdaniem dobrze jest podarować coś związanego z zainteresowaniami. Jak nie ma, to zawsze możesz zapytać co by jej się przydało. Lepiej tak niż nietrafiony prezent.
Jeśli jednak nie masz pewności, polecam zastanowić sie nad czymś ładnym do domu. Może jakimiś dekoracjami do wnętrz?
Piekne są na przykład rzeczy z manufaktur z Bolesławca:
https://andyceramika.pl/filizanki-spodki
Moja fizjoterapeutka wyprowadziła mnie na prostą i zainspirowała do studiowania fizjoterapii. Kupiłem jej kolczyki z pereł za to, co dla mnie zrobiła. Nie chciałem jednak bez wiedzy kupić pierwszy raz perły więc trochę poczytałem bloga na https://bizuteriazperel.pl/ i już wiedziałem, na co uważać w sklepach oferujących perły. Bubli nie brakuje, a tylko prawdziwe, piękne perły zachwycają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 12