moja córka(3,5 tygodnia) ma na buzi krostki przypominające pryszcze . dziś u okulisty kobieta jakaś zapytała mnie czy to nie przypadkiem skaza białkowa. krostki pojawiły się jaak mała pierwszy raz dostała smoczka , później zniknęły , na dworze nie ma ich wcale . pojawiaja się w takich momentach , że właściwie nie jestem w stanie wyłapaćna co to może być uczulenie. moja pani doktor powiedziała że tak może reagować skóra na kosmetyki , albo nowe kocyki czy jakieś inne nowości. każdą nową rzecz najpierw piorę , gotuję lub wyparzam. może to rzeczywiście skaza białkowa ?? pomóżcie
Linki sponsorowane
hella
Możesz sobie tutaj poczytac o tym jakie są objawy. Powinnaś dokłądnie obserwować malucha przez kolejne dni. Jesli nic sie nie zmieni to mozna spróbować innego mleka. Jesli będzie różnica na plus to jest to własnie skaza.
Na https://plodnosc.pl/ czytałam o chorobach wieku dziecięcego, akurat skaza białkowa dotyka wiele dzieciaczków, tam znajdziecie wskazówki, jak jej zapobiegać albo minimalizować objawy choroby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12