Witam
Jestem na 2 semestrze technika masażysty i chciałam pomóc mojemu tacie . Jest po discektomii szyjnej na wysokości C4-5. Po operacji ma problemy z lewą ręka a dokładnie z drętwieniem placa serdecznego i małego. Podejrzewam ,że może to być coś z nerwem promieniowym . Zastanawiam się tu nad masażem tylko proszę o pomoc czy to ma być sam masaż karku i obręczy barkowej , czy też k. górnej ?
Linki sponsorowane
Ala Mus
Wysłany: 2016-05-01, 11:42
Kark i obręcz barkowa. Jednak po discektomii implant może delikatnie uciska nerw i stad dretwienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 12