Hej
Cieszę się, że do Was dołączyłam.
Jestem z Chorzowa, skończyłam roczny kurs masażu w Copernicusie w Katowicach.
Obecnie masuję znajomych by nabrać praktyki.
Hejka, jestem Żaneta, właśnie zaczęłam studia na fizjoterapii Kierunek mi się podoba ale niektóre przedmioty spędzają mi sen z powiek Nie podoba mi się za bardzo to, że mamy tyle teorii... ale trudno, trzeba zacisnąć zęby i przez to przejść
Hejka, jestem Żaneta, właśnie zaczęłam studia na fizjoterapii Kierunek mi się podoba ale niektóre przedmioty spędzają mi sen z powiek Nie podoba mi się za bardzo to, że mamy tyle teorii... ale trudno, trzeba zacisnąć zęby i przez to przejść
Cześć, jestem Olka, jestem technikiem masażystą i licjencjatem fizjo, mieszkam na podkarpaciu, niestety nie pracuję w zawodzie, ćwiczę jedynie w domu. Mam nadzieję, że dzięki Waszej stronie i forum oraz kursom które planuję nie wypadnę całkiem z obiegu i pacjenci jeszcze o mnie usłyszą:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Forum korzysta z plików cookies. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były
zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kopiowanie materiałów bez zgody administracji zabronione. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi użytkowników oraz materiały przez nich przesłane.
Witryna ma charakter informacyjny. Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody spowodowane wykorzystaniem przez użytkownika informacji zawartych na forum.
Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 12